Lily-Rose Depp forklarer hvorfor hun aldri snakket ut om Depp-Heard-rettssaken

17/11/2022 13:28

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Lily-Rose Depp har forklart tankeprosessen bak hennes beslutning om å tie under faren Johnny Depps kontroversielle rettssak mot hans ekskone, Amber Heard.

Den eneste datteren til Pirates of the Caribbean-stjernen nektet å involvere seg i den offentlige diskursen rundt det som endte med å bli årets største rettssak.

Til tross for å ha blitt nevnt flere ganger gjennom Depp vs Heard-rettssaken, vil Lily-Rose, 23, helst ikke bli involvert i farens kamper og bli definert av hennes egne livsvalg.

Da hun snakket med magasinet Elle før utgivelsen av sin nye HBO-serie The Idol, forklarte Lily-Rose at hun er mer interessert i å bevise seg selv som en frittstående skuespillerinne, i stedet for å få oppmerksomhet av farens navn.

Mens hun forble ganske lukket om sine tanker om rettssaken under det ærlige intervjuet, forklarte Lily-Rose: "Når det er noe som er så privat og så personlig at det plutselig ikke blir så personlig ... jeg føler meg virkelig berettiget til min hemmelige hage av tanker."

Hun fortsatte: "Jeg tror også at jeg ikke er her for å svare for noen, og jeg føler at i store deler av karrieren min har folk virkelig ønsket å definere meg av mennene i livet mitt, enten det er familiemedlemmer eller mine kjærester, uansett.

"Og jeg er virkelig klar til å bli definert for de tingene jeg legger ut der."

Skuespilleren og modellen, som er datteren til Depp og Vanessa Paradis, sa at det å bli født i en kjent familie betydde at hun ble lært verdien av privatliv fra en tidlig alder.

"Jeg vet at barndommen min ikke så ut som alles barndom, og det er en veldig spesiell ting å forholde seg til, men det er også det eneste jeg vet," begynte hun.

"Foreldrene mine beskyttet broren min og meg mot det så mye som mulig. Jeg har nettopp blitt oppdratt på en måte som har lært meg at personvern er noe av det viktigste å beskytte."

Den seks uker lange rettssaken i Fairfax County, Virginia tidligere i år førte til at Depp saksøkte Heard for ærekrenkelse på grunn av en artikkel fra 2018 hun hadde skrevet for Washington Post om vold i hjemmet, til tross for at Heard ikke nevnte Depp ved navn.

Under rettssaken ble Lily-Rose nevnt ved navn en rekke ganger, da Heards team presenterte bevis på at skuespilleren hadde et nært forhold til Depps datter.

Da rettssaken nådde sin konklusjon, fant juryen at Heard ærekrenket Depp på alle tre punkter, mens Heard vant et av hennes ærekrenkelsesmotkrav.

Begge parter anker dommene.