Liten gutt ødelegger sin egen dåp med ett slag: Nå sprer videoen seg globalt

31/08/2023 16:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En liten gutt har gått viralt etter å ha 'ødela' sin egen dåp. Og han klarte det med et enkelt slag.

Candace Williams, moren til den lille gutten, rødmet da situasjonen utspant seg og dette øyeblikket fant sted. På det tidspunktet bar hun sin 11 måneder gamle sønn, Sullivan, i armene.

Begynnelsen av dåpen var virkelig gunstig i Our Lady of Pompeii-kirken i Lancaster, New York. Da selve dåpen skulle holdes, samlet familie og venner seg rundt kirkepresten.

I den virale videoen blir Sullivan, iført dåpskjole, observert som utstråler nysgjerrighet og ser opp på presten. På et tidspunkt kan Sullivan synes det hele begynner å bli litt kjedelig.

Mens presten leser fra Bibelen, vifter han med hendene og ender ved et uhell med å la prestens bibel falle ned i døpefonten.

Dette får naturligvis både Candace og de andre fremmøtte gjestene til å reagere, mens presten ikke ser spesielt fornøyd ut. Han står nesten stille og stirrer på Bibelen i vannet.

Ifølge Daily Star har videoen samlet mer enn 4,5 millioner visninger på TikTok siden den ble delt. Derfor har folk fra hele verden nå blitt kjent med lille Sullivans uheldige øyeblikk.

Candace, 35 år gammel, har forklart til amerikanske medier at situasjonen var virkelig komisk. Hun har også uttrykt sin takknemlighet til presten, som heldigvis valgte å fortsette med dåpen.

"Han var en sann mester. Han tok boken opp igjen og fortsatte. Han bladde gjennom de våte sidene," forklarte hun.

Senere sa mannen min: 'Hver gang jeg så de dryppende sidene, måtte jeg le.' Candaces familie nøt dette øyeblikket. Broren hennes brølte av latter og svigermor slet med å holde tilbake latteren.

I kommentarfeltet under videoen er det selvsagt også mange som ble underholdt av episoden.

«Babyen var nesten sånn «det er nok»», skrev en person.

"Nå er det en ekstra hellig bibel," sa en annen.

En tredje bruker lurte på om Sullivan kanskje var misfornøyd med at det ikke var en bildebok. Andre har påpekt at dette virale øyeblikket vil gjøre en "historie for livet" for Sullivan og hans familie.

Candace har også avslørt at når de skulle døpe ham, måtte de plassere hodet hans mot forsiden av boken. "Han så seg rundt på alle og smilte. Han vet når han er morsom," la hun til.