Madonna dropper BHen: Overlater ingenting til fantasien

14/12/2022 12:21

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den verdenskjente popdronningen har aldri vært sjenert for å kaste inn håndkleet – og hun beviser nå at hun fortsatt ikke er det.

Det kan godt hende at Madonna er 64 år, men det endrer ikke på at den verdenskjente hitsangeren ikke har problemer med å kaste inn håndkleet.

Flere ganger i løpet av karrieren har hun hatt på seg svært avslørende antrekk når hun har inntatt scenen. I tillegg har det også blitt sluppet mer eller mindre rasende bilder av henne opp gjennom årene.

De siste årene er det til og med henne selv som har stått for å ta og publisere disse bildene. Dette har hun først og fremst valgt å gjøre på det sosiale mediet Instagram.

Og det er nettopp dette hun har valgt å gjøre igjen. På Instagram delte hun en video med en serie bilder på historien sin, hvor ikke mye er overlatt til fantasien.

På et av bildene hun har delt har hun ikke klær på overkroppen i det hele tatt, og brystene er dermed fritt synlige. Alt hun har på seg er nett-tights og shapewear. Hun har imidlertid valgt å dekke brystvortene med emojier.

Det andre bildet viser den 64 år gamle popdronningen liggende i noe som ser ut som en seng, iført rasende undertøy og en hatt på hodet.

For videoen har hun skrevet følgende: "Uttrykk deg selv. Ikke undertrykk deg selv,"

Se bildene fra videoen nedenfor.

Foto: Instagram

Foto: Instagram