Mann forlater taxien: Når taxisjåføren ser i baksetet får han sjokk

03/08/2023 22:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Taxisjåføren fikk en uventet overraskelse.

Turen var som alle andre - de to mennene pratet kort til de kjørte opp til målet. Så hektet passasjeren vesken fra armen og kom med en uvanlig forespørsel.

– Fyren sa at han ikke hadde penger og at han skulle til en minibank, sa Rojas Buitrago til The Dodo.

— Men da han forlot bilen, begynte baggen å bevege seg.

Sjokkert la Rojas Buitrago hånden på posen og visste sikkert at det var noen inni, bestemte han seg for å åpne den.

"Jeg åpnet glidelåsen og så en hund og en lapp," sa Rojas Buitrago.

Til hans overraskelse etterlot passasjeren ikke bare en intetanende hund, men den lille valpen kom med instruksjoner. «Gå: 5:30, 10:00, 14:00. og 20.30, sto det i notatet. "Rengjør potene etter hver gang."

Notatet beskrev deretter valpens matplan, hans tendenser til å rømme gjennom åpne dører, og når han skulle gi ham godbiter.

Rojas Buitrago løftet hunden fra sekken og plasserte ham på fanget. Han ventet på at passasjeren skulle komme tilbake, men etter at det gikk en time ble hans verste frykt bekreftet.

"Jeg ventet i omtrent en time og så visste jeg med sikkerhet at han var forlatt," sa Rojas Buitrago.

"Han var nervøs. Da jeg tok ham ut, så han seg desperat rundt etter fyren. Men fyren kom aldri tilbake, så jeg tok med meg hunden på jobb resten av morgenen."

Etter noen timers arbeid sammen i taxien innså Rojas Buitrago at hunden var spesiell. Det var da han bestemte seg for å ta ham med hjem for godt.

«Vi hadde ikke kjæledyr hjemme, så jeg tenkte «Vel, jeg skal adoptere ham!»» sa Rojas Buitrago.

"Vi kalte ham Toby Taxista." Like nervøs som han var den første morgenen, roet Toby Taxista seg så snart han skjønte at han var trygg i sitt nye hjem.

Rojas Buitragos familie lærte raskt alt om Toby Taxistas personlighet, godt hjulpet av lappen etterlatt av hans tidligere eier.

– Vi fulgte instruksjonene nøyaktig slik de var skrevet i brevet, sa Rojas Buitrago. "Han starter dagen klokken 05.00 og går ut med familien flere ganger om dagen."

Foto: Privat

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.