Mann kjørte bilen sin inn i en kanal: Du vil aldri gjette hvorfor

11/09/2023 20:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mannen endte opp med å kjøre i kanalen av en spesiell grunn.

Vi har hørt det før at du skal «kjøre bil når du kjører bil».

Som en ansvarlig sjåfør, ikke se på telefonen din, kjør utenfor ferdighetene dine - og selvfølgelig ikke prøv å bli kvitt inntrengere heller.

En nederlandsk mann har nå lært den leksen på den harde måten. En tilsynelatende uskyldig veps ble årsaken til en bemerkelsesverdig bilulykke i Beinsdorp, Nederland, da en sjåfør mistet kontrollen over kjøretøyet sitt og havnet i en kanal.

Ulykken, som skjedde en onsdag ettermiddag, ble utløst av en fryktelig frykt for det summende insektet. Ifølge Haarlems Dagblad kjørte sjåføren langs en gate da en veps fant veien inn i bilen gjennom et takvindu og la seg på armen til sjåføren.

Panikken spredte seg og sjåføren forsøkte desperat å skremme bort vepsen. I det hektiske øyeblikket mistet han imidlertid kontrollen over bilen og havnet i en nærliggende kanal.

Her begynte kjøretøyet å drive mot midten av kanalen og tok raskt vann. Heldigvis var det øyenvitner tilstede som var i en båt i nærheten og reagerte umiddelbart på situasjonen.

De kom sjåføren til unnsetning, dro ham inn i båten deres og reddet ham trygt i land.

Selv om mannen ble utsatt for en voldsom skrekk, slapp han tilsynelatende uten fysiske skader.

Dessverre var ikke bilen hans så heldig. Den sank dypt ned i kanalen og havnet i spesielt dårlig forfatning.

Brannvesenets dykkere ble tilkalt for å redde den sterkt skadde BMW-en opp av vannet. Etter en dramatisk redningsaksjon ble bilen trukket opp til overflaten. Den ble deretter berget av et bergingsselskap, men skjebnen ble uunngåelig beseglet etter det uventede møtet med en liten, fryktinngytende veps.