Mann ønsket å bleke håret hjemme - endte opp med å gjøre en stor feil

22/07/2023 18:30

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung mann nektet å besøke frisøren sin for å få håret bleket. I stedet gjorde han det selv, noe som gikk fryktelig galt.

Hvis du planlegger å bleke håret ditt, er det lurt å unngå å følge denne mannen. Da han så resultatet av blekingen sin, angret han nok raskt på at han ikke gikk til frisør.

Ifølge The Sun brukte han en handlepose fra Home Depot for å bleke håret. Da han og kameratene så hva som hadde skjedd, kunne de rett og slett ikke la være å le.

Det hele er tatt opp på video slik at alle andre også kan nyte det. Denne videoen har blitt delt av Barstool Sports på TikTok, hvor den har blitt delt med følgende tekst: 'Han brukte en veske fra Home Depot når han bleket håret sitt'.

I denne videoen kan du se at den uheldige karen ikke bare har fått bleket håret.

Det endte også med at han fikk den røde skriften fra posen overført til håret. Og det var neppe planen at dette skulle skje.

Foto: Tiktok

Foto: TikTok

Med logoen som ble overført til håret hans, har han endt opp med å se ut som en stor fan av Home Depot. Det er en amerikansk jernvarekjede, som holder til mange steder i USA.

Selv om det faktum at han nå har blitt en gående reklamesøyle for Home Depot ikke akkurat bidrar til frisyren hans, har det i hvert fall vært litt av det gode før.

Ikke bare hadde vennene hans mye moro med det da de så resultatet, videoen har også skapt latter over hele verden. Unggutten har heldigvis også kunnet se moroa i det selv.

I videoen ler han også av den store feilen, som er en av de feilene du bare gjør én gang i livet.

Totalt har videoen fått mer enn 3,5 millioner likes fra folk som har blitt underholdt av den.

I tillegg er det også mange som har lagt igjen kommentarer under videoen.

«Det er så jævla morsomt», skrev en bruker. «Måten jeg skrek på», sa en annen. "Det kommer til å bli en ny trend. Jeg vet det," skrev en tredje.