Mann tatt i juveltyveri: Du vil aldri gjette hans bisarre "mestertyvplan" som alle snakker om

20/10/2023 22:00

redaktion

Underholdning
Foto: Warszawas politi
Foto: Warszawas politi
Du kan i alle fall ikke anklage ham for mangel på kreativitet.

Effektivt tyveriforsøk? Ikke spesielt. Unik? Absolutt.

En vågal tyv i Warszawa, Polen tok oppfordringen om å "stjele ved høylys dag" til neste nivå da han bestemte seg for å posere som en utstillingsdukke i flere timer, og deretter ta av med en skattekiste av juveler. Dette er skrevet av Daily Star.

Overvåkingskameraer fanget mannen som sto urørlig i butikkvinduet med en pose til han følte det var på tide å handle.

Dette forseggjorte stuntet inkluderte også en scene der tyven gikk inn i en butikk, skiftet klær og nøt en rolig middag.

Politiet mener til og med at han skled ubemerket under skoddene på butikkene. De anklager mannen for flere innbrudd i området og mistenker at han har praktisert denne utfordrende taktikken tidligere.

I denne saken har han sittet i varetekt i tre måneder og risikerer opptil 10 års fengsel dersom han blir dømt.

Foto: Warszawa politi

Foto: Warszawa politi

Politiinspektør Robert Szumiata ved Śródmieście-distriktets politihovedkvarter hevdet at dette ikke var første gang mannen hadde begått tyverier i varehusene.

Det ser ut til at han tidligere har ventet til stengetid før han forsynte seg med noen deilige ting og til og med nyter et måltid på en bar i nærheten.

Selv om han absolutt imponerte med utstillingsdukken sin, ble flaks ugjenkallelig hans fiende da sikkerhetspersonell endelig oppdaget og arresterte ham.

Overraskende nok la verken butikkpersonalet eller de andre kundene merke til noe uvanlig mens han oppfylte sin butikktyveri.