Mari Maurstad om Aslak Maurstad i ”Skal vi danse”:

25/09/2023 09:30

Emma Sletta

Underholdning
Foto: TV2
Foto: TV2
Nå kommer mamma Maurstad med hjertevarme ord om sønnen.

Aslak Maurstad (31) har de siste årene blitt mer og mer kjent for det norske folk. Han er en av Mari Maurstads tre sønner, og Aslak har som sin mor valgt å bli skuespiller. I tillegg er han stemmeskuespiller, regissør og manusforfatter.

De siste årene har 31-åringen vært å se på skjermen i en rekke program. Blant annet i «Sofa» sammen moren og sine to brødre, Scott og Stinius.

Nylig kunne Aslak og kjæresten dele nyheten om at de har kjøpt sin aller første bolig sammen. Leiligheten kjæresteparet har kjøpt ligger på Sandaker i Oslo, og de skal ha betalt 8,1 millioner kroner for boligen.

Trener mye 

Aslak Maurstad har tidligere innrømmet at han legger ned mange treningstimer før en ny «Skal vi danse»-sending. Det til tross for at han sliter med Bekhterevs sykdom og trenger ekstra tilrettelegging. 

For øvrig er det nye navnet for Bekhterevs sykdom – autoimmune revmatisk leddsykdom. Sykdommen gir smerter og stivhet i ledd og muskler i bekken, rygg og brystkasse.

Stolt av sønnen

Nå forteller mamma Mari Maurstad (66) hva hun tenker om sønnens deltakelse i danseprogrammet. 

– Jeg er veldig overrasket at Aslak gjør det så bra med tanke på at han er rammet av Bekhterevs sykdom. Han går utover rammene på en måte, og er et menneske som virkelig går inn for ting, forteller hun stolt til TV 2.

Selv deltok hun i «Skal vi danse» i 2007 hvor hun endte på en 6. plass. 

Nå håper Aslak å forsvare mammas sjetteplass i programmet tilbake i 2007. Han skal ikke være noe dårligere. 

Mari på sin side mimrer tilbake til sin tid i danseboblen med følgende: 

– Han trener jo ti timer hver dag nå. Men jeg er som sagt overrasket over at han var så utrolig god. Jeg har vært med selv, og man blir jo helt gal i kroppen av det, sier hun til TV 2.