Marvel kunngjør: Dette er rollebesetningen for den nye "Fantastic Four" filmen

17/02/2024 10:00

Sofie

Underholdning
Foto: emka74 / Shutterstock.com
Foto: emka74 / Shutterstock.com
Her er den nye rollebesetningen for "Fantastic Four".

Marvel har annonsert rollebesetningen for den nye Fantastic Four-filmen med en utrolig plakat med Valentine-tema.

Den nye filmen er ikke satt til å bli utgitt før i 2025, men fansen har allerede dedikert mye tid til å lure på hvem studioet ville velge for den nye iterasjonen av Fantastic Four.

Rollene som Mr. Fantastic, The Invisible Woman, The Human Torch og The Thing ble tidligere vekket til live av slike som Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan og Jamie Bell, men den nye delen vil bringe inn alle nye ansikter. Det skriver Unilad.

Marvel delte rollebesetningen i et innlegg på Instagram, og skrev: "Happy Valentine's Day from Marvel's First Family!" I stedet for dramatiske rollebesetningsbilder, valgte Marvel å annonsere rollebesetningen med en kunstnerisk plakat som ser ut til å være håndtegnet.

Plakaten avslørte hvert rollebesetningsmedlem i sin rolle.

Etter suksessen med The Last of Us, er Pedro Pascal satt til å bli med i spillefilmen i rollen som Reed Richard, også kjent som Mr. Fantastic.

Pascal får selskap av Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach og Joseph Quinn, som skal portrettere henholdsvis Sue Storm/The Invisible Woman, Johnny Storm/The Human Torch og Ben Grimm/The Thing.

Fansen har blitt overveldet av rollebesetningen, og mange har tatt til X for å dele tankene sine.

«Joseph Quinn i rollen som Johnny Storm i Fantastic Four er fantastisk!», skrev en spent fan etter å ha sett plakaten.

En annen kommenterte ganske enkelt: "Dette er en elitebesetning."

Den nye tittelen, som er bekreftet å hete The Fantastic Four, blir regissert av Matt Shakman, som Marvel-fans vil kjenne fra arbeidet hans med Disney+-serien WandaVision.

Et utkast til manuset er skrevet av Jeff Kaplan og Ian Springer, med Josh Friedman fra Avatar: The Way of Water som også jobber med en versjon for studioet.

Pascal fremhevet sin begeistring for prosjektet da han delte plakaten på Instagram, og skrev: "Fra vår familie til din. #TheFantasticFour... #AllYouNeedIsLove." Moss-Bachrach, som nylig vant sin Emmy for sin opptreden i Disney+-dramaserien The Bear, delte plakaten på sin egen Instagram-side med en lignende bildetekst.

I tillegg til å kunngjøre hvem som ville bringe liv til superheltene, delte Marvel en ny utgivelsesdato for filmen, og erklærte at den ville komme 25. juli 2025.