Megan Fox deler frekke bilder iført gjennomsiktig kjole: Ingenting er overlatt til fantasien

27/07/2023 22:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Modellen og skuespillerinnen Megan Fox har delt en serie frekke bilder der svært lite har blitt overlatt til fantasien.

Megan Fox, kjent for sine roller i filmer som 'Transformers' og 'Teenage Mutant Ninja Turtles', er ikke redd for å vise hud.

Hun har bevist dette flere ganger tidligere med bilder og videoer av rasende karakter. I flere tilfeller har svært lite blitt overlatt til fantasien til hennes følgere.

Det er nettopp dette hun har gjort igjen, da hun nylig delte et innlegg med en serie bilder. Felles for disse bildene er at hun ikke har overlatt mye til fantasien til de som ser dem.

Dette er fordi hun har på seg en gjennomsiktig kjole som også er gjort våt. Derfor er det mulig å se direkte gjennom den.

På det første bildet er kjolen våt på barmen, derfor er det ingen tvil om hva hun skjuler under kjolen. Den ser du derimot rett igjennom, og i kommentarsporet ser du tydelig at følgerne hennes ikke klager på det.

På neste bilde står hun med ryggen til noe som ser ut som en liten bekk. Her har hun åpnet kjolen bakfra og ned, slik at du får fri sikt bak henne.

Videre har hun delt et bilde som også er tatt bakfra, men litt nærmere. På dette bildet er det også et klart syn på baksiden hennes.

Nylig delte hun også en annen bildeserie hvor hun hadde blitt fotografert i en skog. På disse bildene hadde hun på seg en liten grønn bikini, og derfor hadde hun absolutt ikke overlatt så mye til fantasien da.

Generelt ser det ut til at den 37 år gamle skuespillerinnen ikke har noe problem med å dele bilder der hun viser mer enn de fleste ville vært komfortable med å gjøre.

Den amerikanske skuespilleren fortsetter sin karriere i Hollywood. Det er imidlertid lenge siden sist hun hadde en rolle i en storfilm.