Megan Fox deler STORE nyheter

12/08/2023 14:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Bytter karriere.

Hollywood-stjernen gjør mye mer enn å se bra ut, og nå har hun vendt seg til fiksjon for å dele menns hemmeligheter.

Hun har blitt forfatter! Når det er litt kjedelig med de virkelig store filmrollene, må man kaste seg ut i andre prosjekter, og det har den 37 år gamle Megan Fox gjort.

Tirsdag avslørte «Transformers»-stjernen for sine 21 millioner Instagram-følgere at hun har kastet seg over å skrive dikt og nå kan kalle seg forfatter.

– Jeg har skrevet en bok, sier Fox i innlegget, der hun også har lagt til et knust hjerte.

Boken har fått tittelen «Pretty Boys Are Poisonous» («Pene gutter er giftige»), og ifølge Hollywood-stjernen er boken, utgitt av forlaget Simon & Schuster, skrevet med sikte på å «avsløre» menns mørkeste hemmeligheter.

– Disse diktene er skrevet i et forsøk på å utrydde sykdommen som hadde slått rot i meg på grunn av min taushet, lyder det også fra Miss Fox i innlegget, som har delt baksiden av boken med teksten:

– Jeg har brukt hele livet på å holde på menns hemmeligheter, kroppen min verker av å bære byrden av deres synder.

– Min frihet bor på disse sidene, og jeg håper at mine ord kan inspirere andre til å ta tilbake sin lykke og sin identitet ved å bruke stemmen sin til å belyse det som er begravd, men ikke glemt, i mørket.

Den nye diktboka er ventet å komme 7. november, så nå vet du hva du skal skaffe kjæresten til jul.

Megan Fox har tidligere snakket veldig åpent og kritisk om kvinnehat i Hollywood og kunne fortelle Glamour Magazine i 2022 at hun trodde hun var «forut for sin tid og MeToo-bevegelsen» med nesten et tiår.

Allerede er det mange Fox-fans som har kastet seg på en forhåndsbestilling av boken.

– Så spent på å ha denne i bokhylla mi, skriver blant annet en Insta-følger.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.