Meghans tidligere venn angrer på at hun introduserte Meghan for prins Harry: "Det er min feil"

08/12/2022 09:11

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prins Harry og Meghan Markles tidligere venn Lizzie Cundy var den som introduserte paret, men det angrer hun på nå.

Meghans tidligere venn vil at hun aldri skal introdusere skuespilleren for prins Harry da hun spøkte i forkant av parets kommende dokumentar om at «alt er min feil!»

Lizzie møtte Meghan i 2013 på en middag på et veldedighetsarrangement. De møttes igjen etter det og ble gode venner, med Meghan som fortalte Lizzie at hun ville "elske å ha en engelsk kjæreste".

Det skriver Mirror.

Med paret satt til å gi ut en avslørende dokumentar på Netflix i morgen tidlig, har Lizzie gitt sin mening om parets siste satsing.

I et intervju med OK! Magazine, Lizzie sa at hun angrer på kampen mellom prinsen med den tidligere Suits -skuespilleren.

"Jeg skulle ønske jeg aldri introduserte Harry [for henne.] Alt er min feil! Jeg beklager, Camilla. Jeg beklager alle sammen!"

Hun anklaget dem også for å "styrte monarkiet", og la til: "Dette kunne ha blitt vist da dronningen levde, og jeg føler at de bare prøver å ødelegge hennes 70 år med fantastisk arbeid. Jeg føler at de må ha sin egen identitet – slutte å sutre, slutte å klage."

Lizzie og Meghan var gode venner i begynnelsen, men nå hevder Lizzie at hun har blitt "ghostet" av Meghan.

Hun har tidligere vært kritisk til paret og lovet å se dokumentaren - selv om hun innrømmer at hun er "forferdet" over det.

Dokumentserien er publisert i to deler. Første del (episode 1 til 3) blir publiseres i dag, 8. desember, og andre del blir publisert 15. desember (episode 4 til 6).