Messis kone viser frem formene: Danser rundt i snøen i bikini

05/10/2023 06:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Antonella og Daniella kan ikke klandres for å overlate mye til fantasien da de begge danset rundt i stringtruser i den kalde snøen.

Det har ikke gått upåaktet hen at Lionel Messi er en stor stjerne blant mange fotballfans. Og det forstår du når du ser fotballferdighetene hans. Han har gjort en god figur på banen.

Men det er absolutt ikke bare på banen han har scoret et hav av mål. Utenfor banen har han stiftet bekjentskap med en ekstremt deilig sild.

Og nå har kona hans, Antonella Roccuzzo, boltret seg i snøen kun iført bikini med den andre fotballegenden Cesc Fabregas' kone.

Og videoen av de to skjønnhetene som roter rundt i snøen mens de kun har på seg bikini har heller ikke gått upåaktet hen.

Klippet viser da også de to kvinnene som forlater et oppvarmet basseng for å vasse inn i snøen før Daniella falt bakover og Antonella kom tilbake til det dampende vannet.

Videoen ble delt i kjølvannet av Messis kones bursdag, som falt 26. februar. Innlegget, som i skrivende stund har nesten 75.000 likes, var en ekstremt vakker hilsen fra Daniella.

Men det er ikke det eneste Messi-familien har kunne feire den siste tiden. For dagen etter Antonellas bursdag kunne Messi skryte av å ha mottatt prisen som beste mannlige spiller i 2022.

Du finner videoen på Daniellas offentlige Instagram-profil, så du trenger ikke følge den for å ta del i godsakene.

Du kan se videoen nedenfor: