Mia Khalifa dropper alle klærne: Ingenting er overlatt til fantasien

05/08/2023 10:30

Sofie

Underholdning
Foto: X/Twitter
Foto: X/Twitter
Den tidligere voksenfilm stjernen har delt et avslørende bilde av seg selv, med svært lite overlatt til fantasien.

Mia Khalifa har skapt stor glede blant sine mange følgere da hun nylig delte et svært avslørende bilde. Faktisk er nesten ingenting overlatt til fantasien på bildet.

Den tidligere voksne filmstjernen har delt bildet på det sosiale mediet X, som tidligere het Twitter. Her delte hun to bilder, på begge bildene hadde hun på seg en luksuriøs pels fra Loewe.

Den pene kåpen hadde blitt kombinert med store solbriller og svarte stiletter. Og faktisk syntes hun det var nok klær, for hun har ikke på seg noe annet på bildene.

Hun har imidlertid sørget for å dekke sine private deler med noen løv. Det minner nesten om malerier og tegninger av Adam og Eva. Det er ingen hemmelighet at Mia Khalifa er en veldig populær kvinne.

Etter å ha avsluttet karrieren i voksenfilmer, har hun fokusert mer på å styrke sin tilstedeværelse i sosiale medier.

Hun har vært veldig vellykket med dette, siden hun har klart å skrape sammen cirka fem millioner følgere på X.

Foto: X/Twitter

Etter å ha delt de avslørende bildene, tok det ikke lang tid før mange av de millioner av følgere kommenterte det.

"Det er falsk pels, ikke sant? Men du ser fortsatt ut som en forbudt eksotisk skjønnhet," skrev en bruker på det sosiale mediet, ifølge Daily Star.

"Wow, jeg elsker dette kunstneriske bildet," sa en annen av hennes mange fans.

"Å mia mi. For et flott utseende du har på gang," kommenterte en tredje. Riktignok er Mia Khalifa først og fremst kjent for å fange overskrifter for avslørende og rasende innhold.

Det er imidlertid ikke alltid dette får henne i media.

Nylig ble det skrevet om den tidligere voksne filmstjernen i media verden over etter at hun ba politiet om å løslate aktivisten Greta Thunberg fordi hun 'ikke har gjort noe galt'.

I denne forbindelse delte hun et bilde på Instagram-profilen sin, hvor hun også har flere millioner følgere. Hensikten med dette innlegget var å vise sin støtte til Greta Thunberg.

På bildet hadde hun på seg en ganske avslørende topp som gjorde det ganske enkelt å se "eiendelene" hennes. Dessuten hadde hun klistret Gretas navn over dem.