Michael får en sprø idé: Han legger biff i oppvaskmaskinen - du vil aldri gjette resultatet

06/11/2023 13:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
Det er nok ikke mange som har kastet en biff i oppvaskmaskinen – men det har Michael.

En amerikansk reporter har avslørt en ny måte å tilberede en biff på. Men rett før du skynder deg ut for å kjøpe nytt BBQ-matlagingsmateriell, har du sannsynligvis allerede alt du trenger.

Vi kan avsløre at dette neppe er din foretrukne måte å tilberede en biff på, men likevel er det underholdende å se hvordan CBS News-korrespondent Michael George klarer å steke et vanlig kjøttstykke i en oppvaskmaskin.

Ja, du leste riktig. I en oppvaskmaskin. Han viste følgerne sine på Twitter hvordan han gjorde det, og det virker ganske enkelt (hvis du har tid, altså).

Reporteren plukket opp en saftig biff, og forseglet den deretter i en plastpose med en vakuumforsegler. Den vakuumforseglede biffen ble deretter kastet i oppvaskmaskinen.

Vanvittig resultat

En video lagt ut på hans sosiale mediekonto viser at biffen blir plassert i den øverste skuffen og maskinen satt på 96 minutter.

Den vakuumforseglede posen sørger for at kjøttet ikke får mye vann og andre mulige forurensninger, samtidig som varmen og dampen gir det perfekte miljøet for å tilberede det.

Men dessverre gjør ikke oppvaskmaskinen hele jobben.

Michael avslørte at han fortsatt måtte steke den på pannen med litt hvitløk og urter for å få den til en perfekt middels biff.

Han sa imidlertid at det bare var på pannen i to minutter for å sikre at utsiden fikk en skikkelig skorpe.

Folk ble godt og grundig imponert over matlagingen, men til gjengjeld tar det betydelig lengre tid, og samtidig må det brukes mye vann i prosessen.

Så det er verken tid eller vannsparing. Det er ikke bare Michael som klarer å lage mat på forskjellige måter.

Tidligere har en mann tilberedt en pizza i en bil parkert i solen, mens en annen kokte en biff ved å kaste den i en brødrister.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.