Michael reddet en skremt hund fra dens forferdelige skjebne: Hunden vil deretter ikke gi slipp

27/02/2024 08:00

Sofie

Underholdning
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Etter at Michael reddet livet til Sweety, ville ikke hunden slippe ham igjen.

I hjertet av Kambodsja, hvor tradisjonen med hunder som mat fortsatt praktiseres, er det likevel individer dedikert til å fremme dyrs rettigheter og velvære.

En av disse ildsjelene er Michael Chour, som frivillig bidrar til organisasjonen The Sound of Animals. Nylig sto Michael og teamet hans bak en imponerende redningsinnsats, og frigjorde en hund som heter Sweety og fem andre hunder fra et slakteri i nærheten, melder Sosialnytt.

Michael ble øyeblikkelig rørt av synet av Sweety. "Ved første øyekast av Sweety var Michaels hjerte knust. Hun var livredd og forsto ikke situasjonen."

Kjærligheten og omsorgen Michael viste henne fra starten skapte et ubrytelig bånd mellom dem. Sweety var overveldende takknemlig overfor redningsmannen og ønsket ikke å forlate hans side.

Foto: Facebook

Etter deres rømning fra slakteriet ble Sweety overført til organisasjonens tilfluktssted i Thailand for å begynne et nytt kapittel i livet hennes. Selv om Michaels mål ofte er å finne adoptivhjem for hundene han redder, tok Sweetys historie en annen vending.

Michael følte en så dyp forbindelse med Sweety at han valgte å adoptere henne selv. Han understreket at alle hunder fortjener et lykkelig liv og et trygt hjem, men innrømmet at noen hunder rett og slett berører hjertet hans mer enn andre.

Imidlertid tar historien en trist vending da Sweety døde dagen etter steriliseringen. Selv om hun nøt bare kort tid etter at hun ble reddet, var denne perioden preget av kjærlighet og omsorg, som ga en viss trøst.

Se videoen nedenfor for å oppleve øyeblikkene mellom Sweety og Michael.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.