Miles Teller avslører: Top Gun 3 kan være på vei

11/07/2022 09:57

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nå er det gode nyheter for alle Top Gun-fans.

Den fryktløse og kåte jagerflypiloten tok verden med storm da actionfilmen 'Top Gun' traff skjermen i 1986. Og etter hele 35 år har '80 Classic endelig fått en oppfølger med 'Top Gun 2: Maverick', den med Tom Cruise tilbake i rollen som Maverick.

Hvis du er blant dem som har falt hodet over hauger på både 'Top Gun' og 'Top Gun 2: Maverick,' er det gode nyheter.

Hollywood A-lister planlegger allerede en ny oppfølger, og ifølge LADbible trenger vi heldigvis ikke å vente ytterligere 35 år. 

Mens han snakket med Entertainment Tonight, sa Miles Teller at han har hatt samtaler med Ricky Business-skuespilleren om å vises i en ny Top Gun-film.

Det skriver LADbible.

"Det ville vært flott, men det er opp til Tom Cruise," sier han.

"Jeg har hatt noen samtaler med ham om det... Vi får se."

Fra den 10. juli har Top Gun: Maverick inntjent rundt 1.184 milliarder dollar over hele verden, noe som offisielt gjør den til årets mest innbringende film.

I løpet av premierehelgen har oppfølgeren til klassikeren fra 1986 brakt hjem 248 millioner dollar, noe som tilsvarer nesten to milliarder dollar, opplyser ComicBook.

Det gjør det til en av Tom Cruises største premierehelger noensinne, så det er ingen overraskelse at Paramount Studios har vekket interesse for Top Gun 3.

I forrige måned avslørte filmens regissør, Joseph Kosinski, at Tom Cruise i utgangspunktet ikke ønsket å gjøre en oppfølger.

Imidlertid ser han ut til å være på et nostalgisk tidspunkt i karrieren, da han fortsetter med mer enn bare en av klassikerne sine, inkludert 'Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One', som forfaller i 2023.