Mor gjør sjokkerende oppdagelse bak tenåringsguttens seng

29/11/2022 13:06

Sofie

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hun hjalp sønnen med å flytte rundt på rommet hans. Da de flyttet sengen vekk fra veggen, fikk de litt sjokk.

Ikke alle barn er like opptatt av å rydde og rydde. En mor måtte innrømme det da hun måtte hjelpe sønnen med å flytte sengen hans. Da hun tok en titt bak sengen, fikk hun noe av et sjokk.

I en video delt på Instagram, sees en familie flytte møblene på rommet til en tenåring. På et tidspunkt må de også flytte sengen vekk fra veggen, og når de gjør det får de et stort sjokk.

Dette skriver det britiske mediet The Sun.

Tenåringens mor ble spesielt sjokkert da hun så det store fjellet med søppel som var skapt bak og under sengen på rommet hans. Det aller meste av søppelfjellet besto av innpakninger fra potetgull, søtsaker og andre søte godsaker.

Unggutten trodde tydeligvis ikke at det etter hvert skulle utvikle seg til et vanlig søppelfjell, at han rett og slett kastet de tomme omslagene ned bak sengen. Det fikk han imidlertid se med egne øyne da de flyttet sengen ut fra veggen.

«Dro sengen til tenåringssønnen min bort fra veggen og fant dette», skrev moren til videoen sin, som hun valgte å dele på Instagram-profilen sin.

Det er tydelig å se i kommentarfeltet til videoen at ikke alle synes den er deilig. Flere personer har rett og slett skrevet at de synes det er «klossete», mens en person har skrevet at han ville blitt gravlagt av moren sin hvis det var ham.

Moren synes tilsynelatende ikke at det var hennes jobb å rydde opp etter sønnen, derfor er han satt i gang med å rydde opp selv. 

Foto: Instagram