Moren elsker barnets navn - men når hun leser det baklengs, avsløres mannens hemmelighet

19/06/2024 19:15

Sofie

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Først etter to år fant hun ut hva navnet egentlig betydde.

Når du skal velge navn til din nyfødte sønn og datter, er det mange ting som kan spille inn. Noen foreldre velger navn basert på personlig betydning og familietradisjoner.

Andre foreldre velger et populært navn for at barna skal vokse opp med et "vanlig" navn.

Noen vil ha det stikk motsatte av et 'vanlig' navn, og gir derfor barnet sitt et unikt navn slik at barnet skiller seg ut fra mengden. Det er derfor mange ulike grunnlag for å navngi et barn, men én ting er helt sikkert.

Saken er den at foreldre nøye vurderer og velger hvilket navn barnet deres skal ha - og det gjorde denne faren også, men moren visste ingenting om hans utspekulerte planer før det var for sent.

Det skriver Newsner. Det australske ekteparet, Clare Smith og mannen hennes, valgte å lage sitt eget unike navn for sin nyfødte jente, som nå er to år gammel. Det Clare ikke visste var at mannen hennes hadde en utspekulert plan.

Nylig fant Clare ut hva deres eget unike navn faktisk betydde. Parets datter heter Lanesra, som hun alltid hadde elsket.

Og det navnet var alt annet enn tilfeldig. Mannen til Clare er fan av det engelske fotballaget Arsenal, og staver du Arsenal baklengs, blir det Lanesra, datterens navn.

«Vi valgte datterens navn fordi det var unikt og romantisk. Det var ikke før hun fylte to år at mannen min fortalte meg at det var favorittlaget hans i fotball, stavet baklengs!» sier Clare.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.