Morsom video: Liten jente kjører i berg-og-dal-bane for første gang

12/08/2023 23:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En video av en liten jente som kjører en berg-og-dal-bane for første gang har spredt seg som ild i tørt gress på TikTok.

Det er en første gang for alt, og jo yngre vi er, jo oftere opplever vi naturlig nok å prøve noe for første gang.

Det kan for eksempel være første gang på kino, første gang på restaurant, første gang hos frisøren eller første gang på tivoli.

Sistnevnte opplevde en liten jente her om dagen da hun for første gang noensinne skulle prøve å kjøre sklie.

Hele opplevelsen ble fanget på video av moren hennes, og jentas reaksjon på opplevelsen har nå fått videoen til å gå viralt.

Se den nedenfor (artikkelen fortsetter under videoen):

I videoen kan jentas mor høres spørre: "Er du spent?" og «Er du redd», som jenta svarer på henholdsvis «ja» og «nei».

Frykten viser seg imidlertid raskt hos den lille, forventningsfulle jenta.

Det som starter som et stort smil, endres raskt til et bekymret uttrykk når vognen begynner å bevege seg, og når vognen når toppen av sklien og begynner å gli nedover, endres jentas ansiktsuttrykk betydelig.

Hun er tydelig redd og begynner å sutre litt.

Selv om du kan synes litt synd på henne, har tusenvis av TikTok-brukere også kunnet se moroa i videoen, som i skrivende stund har blitt sett 4,5 millioner ganger og har fått nesten 600 000 'likes'.

Mer enn 8000 personer har også kommentert videoen, hvor én skrev for eksempel «Hun gikk virkelig fra :D til :/ :O», mens en annen skrev: «De hendene falt veldig fort [ler smilende]».

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.