Naomi besøkte morderen i fengselet: Så fikk hun tatovert navnet hans i ansiktet hennes

15/11/2022 15:27

Sofie

Underholdning
Foto: Instagram
Britiske Naomi Oquendo hadde bare møtt dobbeltmorderen én gang da hun bestemte seg for å tatovere navnet hans i ansiktet hennes.

27 år gamle Naomi Oquendo kom endelig ansikt til ansikt med «mannen hennes» Victor Oquendo, med kallenavnet «Animal», i juli etter å ha brukt to år på å sende tekstmeldinger til hverandre.

Bare en måned senere kunngjorde hun at hun snudde ryggen til ham etter å ha avslørt hvordan hun hadde "mistet seg selv" for å prøve å gjøre ham til en bedre mann.

"Noen ganger er kjærlighet ikke nok," erklærte hun. Det skriver Metro.

Men nå ser det ut til at hun har ombestemt seg - hun har tatovert fornavnet hans på siden av ansiktet og etternavnet hans på kragebeinet.

Begge navnene ble skrevet i en skrift kalt 'sjelefrende', avslørte Naomi - og beskrev skriftstilen som 'å dø for'.

Hun delte en video av seg selv som tatoveringen mens hun sa: «Jeg tror det betyr for alltid.

Hun ble forelsket i Oquendo, 31, etter at de brukte timer på å chatte på nettet. Han har så langt sonet 12 års fengsel for å ha skutt ned to rivaler i en gjengkamp, ​​med den totale straffen hans også tatt i betraktning tre væpnede ran.

Naomi reiste fra hjemmet sitt i Manchester for å se henne Oquendo personlig i Michigan, USA.

Hun sa at han tok tak i ansiktet hennes og ga henne et 'intenst kyss' så snart de så hverandre, og spøkte: 'Du vet at mannen har ventet i 12 år. Det kysset var en 12 år lang oppbygging uten kontakt for denne mannen.'

Paret er ikke offisielt gift, selv om Oquendo har gitt sin 'brud' en forlovelses-, bryllups- og evighetsring.

Hun planlegger nå å flytte over Atlanterhavet for å være nærmere partneren sin, som for tiden sitter bak lås og slå ved Carson City Correctional Facility.

Han vil være kvalifisert for prøveløslatelse i 2034, men kan forbli i fengsel i ytterligere 30 år fra nå, til 2052.