Netflix bekrefter: Mega hit returnerer

14/06/2022 07:40

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Netflix' største hit kommer tilbake.

I løpet av de siste årene har strømmetjenesten Netflix satset mer og mer på å produsere sitt eget innhold. Noen har selvfølgelig vært mer vellykkede enn andre. Netflix' største hit er uten tvil serien 'Squid Game'.

Den sørkoreanske serien ble helt gal da den ble utgitt på Netflix i fjor høst. Og denne suksessen har sannsynligvis gitt Netflix blod på tannen, fordi det blir en ny sesong. Det skriver Netflix på Twitter.

Netflix løfter også litt av sløret på neste sesongs action. Det skjer i et bilde på Twitter, der overskriften er: "Det blir en helt ny runde".

Blant annet kommer hovedpersonen Seong Gi-hun tilbake igjen. Showets regissør, Hwang Dong-hyuk, har tidligere kunngjort at arbeidet gjøres på sesong to. Det er imidlertid bare endelig bekreftet nå.

Den ganske voldelige serien handler om en gruppe mennesker som konkurrerer i en rekke dødelige spill for å kvitte seg med sin økonomiske gjeld. De 456 deltakerne blir kontinuerlig separert når noen dør og andre overlever de forskjellige spillene.

‘Squid Game’ hadde premiere i september 2021, og ble ifølge Netflix strømmetjenestens mest sette serie på bare 12 dager. I løpet av de første 28 dagene ble serien sett i 1,65 milliarder timer globalt.

Det var rekord og godt over dobbelt så mye som nummer to, som var sesong én av 'Bridgerton'. Det ble sett i 625 millioner timer i løpet av de første 28 dagene.

Ikke bare ble det sett i store mengder. 'Squid Game' har også vunnet en til flere priser.

Serien ble blant annet nominert til tre Golden Globe-priser og vant en singel. Det er ennå ikke annonsert når sesong to av 'Squid Game' vil ha premiere.