Nicki Minaj kunngjør store nyheter

09/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den kvinnelige rapperen Nicki Minaj varsler en stor nyhet, nemlig at hun utvider «riket».

Like etter utgivelsen av sin nye singel 'Red Ruby Da Sleeze'. rap-dronningen kom tilbake til 'Queen Radio' på fredag.

Under sin første episode av 2023 kunngjorde hun at hun nå lanserer sitt eget plateselskap under 'Republic Records', med Paddy Dukes som A&R.

"Jeg har et plateselskap nå," sier Nicki Minaj.

«Jeg vil gjøre det riktig fordi dere vet at når jeg står bak en artist, så vet dere alle hvordan jeg gjør dritt for folk som ikke engang er signert til meg. Tenk hva jeg må gjøre for de som har signert avtaler med.»

Nicki, som ble signert til 'Young Money' av Lil Wayne, reflekterte over viktigheten av et co-sign.

"Da jeg kom inn i dette spillet, hadde jeg ingen papirer med Lil Wayne," sa hun.

"Men han hadde oss på turné, han hadde oss i et studio, han var på mixtapene mine. Så jeg forstår viktigheten av at noen andre gjør de tunge løftene for deg.»

Hun fortsatte: «Jeg forstår hvorfor folk kommer ut og de er så mikrobølgede og de er her i dag og borte i morgen fordi det ikke er noen struktur. Det er ingen ekte person som tror på dem.

Det er som: 'Nah, jeg skal gjøre det til min jobb å se deg skinne.'

Mens rapdronningen har lekt med sitt eget merke tidligere, bestemte hun seg for å vente på riktig tidspunkt.

"Derfor har jeg aldri ønsket å lage et plateselskap før, fordi jeg sa til meg selv: 'Nei, jeg er ikke klar, for med mindre jeg virkelig er klar til å sette på disse artistene, vil jeg ikke ødelegge noens liv' "

Nicky Minaj planlegger å avsløre navnet på plateselskapet hennes i neste episode av 'Queen Radio', men hun introduserte noen av de første artistene som signerte.

Inkludert 'London Hill', 'Nana Fofie', 'Rico Danna' og 'Tate Kobang', som skrev kroken og også er med på 'Red Ruby Da Sleeze'.

Etiketten vil inneholde en mangfoldig liste over talenter.

«Ikke tro at etiketten min bare er rap eller svart eller noe. Vi har noen andre musikksjangre,» avslørte Nicki.

Det er ikke første gang Nicki tar en artist under sine vinger.

For et tiår siden signerte hun den britiske singer-songwriteren 'Parker Ighile', som var med på 'Hell Yeah' av 2012s 'Pink Friday: Roman Reloaded - The Re-Up'.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.