Nicolay Ramm om «Helt ramme sporter»: "Tre av åtte kom hjem i rullestol"

04/11/2023 12:00

Emma

Underholdning
Foto: NRK
Foto: NRK
Den nye sesongen av «Helt ramme sporter» har sendt kjendisene hjem med skader.

NRKs altmuligmann Nicolay Ramm (34) har nok en gang tatt med seg kjendisgjester for å konkurrere i verdens rareste sporter.

Sesong to av «Helt ramme sporter» er programmet der Ramm inviterer nysgjerrige norske kjendiser, med høy smerteterskel, som skal tar for seg de rareste, farligste og særeste sportene verden har å by på.

Ville lage noe folk husker

Ramm tror selv det blir en serie folk kommer til å begeistre seg over. 34-åringen er skråsikker på at denne sesongen overgår den forrige.

- I fare for å skryte, tror jeg vi har laget noe sykt fett, forteller han til Dagbladet.

Videre forteller han om endringene som er gjort i denne sesongen sammenliknet med sesong en.

- Vi har skrudd opp ekstremnivået noen hakk denne sesongen. Det blir «bigger, better, stronger!» Det blir sykere sporter, større risiko, tøffere konkurranser og generelt mye mer som står på spill, forteller Ramm.

Selv tror han sesongen blir en snakkis i hverdagen for mange.

Ambulanser, krykker, rullestoler og legevakt

Den andre sesongen av «Helt Ramme Sporter» har virkelig gått hardt for seg og flere av deltakerne, i tillegg til Ramm selv, har skadet seg skikkelig, uten at programlederen vil røpe for mye.

- Jeg har skadet meg på flere av turene. Noen har kommet hjem i rullestol på tre av åtte turer, så det gikk virkelig hardt for seg. Det har vært krykker, flere besøk på legevakter og flere ambulanser, forteller han.

Ramm er likevel sikker på at det er han selv som har tatt den største støyten.

- For min del er det jo verst, for jeg må jo gjøre alle tingene. Så jeg har jo virkelig utfordret komfortsonen min gjennom det siste året. Jeg har jo skadet meg på flere av turene, og det er prisen jeg betaler for å lage et så «crazy» underholdningsprogram, sier han.

Ramm poengterer at til tross for alle skadene, går det fint med ham i dag.

- Jeg står og går nå, men det har blitt en del legeoppfølging på meg det siste året for å plastre meg sammen før hver eneste tur, røper han.

Stolt over hvem han har fått med

Den andre sesongen hadde premiere på fredag og Ramm har denne sesongen tatt med seg noen av de heteste kjendisene Norge har å by på.

Kjendisene som deltar i denne sesongen er Mikkel Niva, Christina Vukicevic Demidov, Oskar Westerlin og Cengiz Al, Mads Hansen, Emilie Voe Nereng, Selma Ibrahim og Birk Ruud.

De fire førstnevnte kommer på skjermen denne høsten og vinteren, mens de fire sistnevnte kommer en gang på nyåret. Programmet debuterte på NRK i 2020. Den nye sesongen kommer hele tre år seinere.

Ramm er selv kjempefornøyd med de som er med, og at de faktisk takket ja til tilbudet hans.

- Det er jo jævlig kule folk som har takket ja til å være med på det her. Jeg er beæret og stolt over at såpass store navn har lyst til å være med meg på tur. Og de vi har fått med er helt supre! Utrolig kult at de har vært med på galskapen, avslutter han.