Ny Disney-sang overtar Frosts «Let it go» på topp 100

20/01/2022 12:30

Emma Sletta

Underholdning
Foto: YouTube / Walt Disney Animation Studios
Foto: YouTube / Walt Disney Animation Studios
Den populære Disney-sangen «Let it go» fra Frozen-filmen har blitt forbigått av en ny Disney-sang på den anerkjente billboard Hot 100-listen.

Den siste animerte filmen fra Disney, Encanto, har vært vellykket på flere måter enn en, ettersom en sang fra filmen nettopp har overtatt 'Let it go's' førsteplass som den mest populære 'Disney-sangen' siden 1995.

Sangen «We don't talk about Bruno» (ed. We are not talking about Bruno), har nådd nummer fire på de amerikanske listene 'Billboard hot 100', som rangerer de 100 mest populære singlene i USA.

«Let it go» (ed. Let it happen) fra Disney-filmen Frozen (ed. Frost) fra 2013 nådde nummer fem på samme liste i april 2014, da sangen da ble den høyest rangerte Disney-sangen på 19 år, men den har nå blitt overgått av «We don't talk about Bruno» fra Disneys nyeste animerte film. Den skriver flere medier,blant annet Entertainment Weekly.

De eneste andre sangene fra animerte Disney-filmer som har klart å få en plass på Billboard hot 100s ' topp fem er 'En helt ny verden' fraAladdin, Elton Johns versjon av 'Kan du falt kjærligheten ikveld' fra The Lion King og Vanessa Williams ' gjengivelseav 'Colors of theWind'fra Pocahontas.

Sangen «We don't talk about Bruno» er en sang om karakteren Bruno, som er sønn av matriarken til Madrigal-familien. "Encanto" forteller historien om en colombiansk familie - Madrigal-familien - som bor i et magisk hus i en liten by som heter Encanto, som er skjult i fjellet.

Encantos magi har fortryllet familien og gjort det slik at hvert barn i familien har en spesiell evne, for eksempel superstyrke eller evnen til å helbrede, bortsett fra Mirabel, som ikke har noen spesiell evne. Mirabel oppdager imidlertid at Encantos magiske omgivelser er i fare og bestemmer seg for at hun må redde familien.

Encanto hadde premiere 24. Det er også den 60. filmen produsert av Walt Disney Studios Motion Pictures, og er regissert av Byron Howard og Jared Bush.