Par forsøkte å bli gravid uten hell - viser seg at de har hatt sex "på feil måte" i 4 år

29/08/2023 07:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var god grunn til at paret ikke kunne bli gravid.

Et par som desperat ønsket et barn, har blitt fortalt at de har hatt sex på feil måte i fire år - og det er grunnen til at de ikke kunne bli gravide.

Det ikke navngitte paret, på henholdsvis 26 og 24 år, søkte profesjonelle råd etter å ha unnlatt å bli gravide til tross for regelmessig samleie.

Men alarmklokkene begynte å ringe da legene oppdaget at kvinnen var jomfru. Hun innrømmet da at sex var "vanligvis smertefullt" for henne hver gang. Det skriver Mirror.

- Paret var veldig unge, mannen 26 og kvinnen 24. De var veldig friske, men til tross for at de var gift i fire år, klarte de ikke å bli gravid. Familien deres ga dem mye stress på grunn av det, sier jordmoren. fortalte Liu Hongmei.

Under besøket ble Liu spurt om konas sykehistorie og ble fortalt at paret hadde samleie regelmessig. Kvinnen avslørte også at opplevelsen var "uvanlig smertefull" for henne hver gang, men hun gikk gjennom det i håp om å bli gravid.

Kvinnens symptomer fikk Dr. Liu til å tro at hun kunne ha en form for gynekologisk sykdom. Men Liu ble "sjokkert" da en etterforskning avslørte at kvinnen var jomfru.

Ifølge Kinas Guiyang Evening Post førte Lius «erfaring» til at hun undersøkte kvinnens anus.

Det var da legen skal ha oppdaget at paret ved en feiltakelse hadde hatt analsex i fire år, noe som resulterte i at de ikke kunne bli gravide. Liu skal ha gitt paret, som er fra den kinesiske byen Bijie, hver sin sexinformasjonsmanual.

Hun ga dem også «retningslinjer» før hun sendte dem hjem. Rådgivningen så ut til å fungere da nyheten om konas graviditet kom bare noen måneder senere.

De skal ha informert den nå pensjonerte legen om at de endelig ventet - ved å sende 100 egg og en levende høne som gaver til hennes tidligere sykehus.

"Fire års ekteskap og verken mannen eller kvinnen visste hvordan de skulle bli gravide. Par som mangler slike grunnleggende kunnskaper er svært sjeldne," sa Liu og la til: "Men det er ikke uvanlig at folk mangler eller har misoppfatninger om seksuell kunnskap."