Penisspøk fikk folk til å reagere

02/11/2022 08:57

Sofie

Underholdning
Kokebokforfatter Jenny Mollen og skuespiller Jason Biggs deler sønnene Lazlo, 5, og Sid, 8.

At man skal være forsiktig med hva man sier rundt barn, vet de aller fleste - både foreldre, storesøsken og alle andre som en eller annen gang har vært rundt barn.

Det fikk nylig Jenny Mollen (43), som er gift med “American Pie” skuespiller Jason Biggs (44), erfare, skriver Dagbladet. 

Sammen har de sønnen Lazlo (5) og Sid (8), som de for to uker siden reiste bort fra for en etterlengtet ferie til København. 

Der fikk de blant annet smake på eksotisk mat, noe Mollen valgte å tulle med på instagram. Nå viser det seg imidlertid at spøke gikk litt for langt, ifølge People. 

På vei hjem fra København, oppdaget Mollen at hun hadde glemt å kjøpe gaver til sønnene. I et innlegg på Instagram spøkte hun med forglemmelsen, og delte et bilde av en vareautomat, med teksten: 

“Når du glemmer å gi barna dine en gave fra København fordi du har vært for opptatt med å spise penis”. 

Kort tid etter at hun publiserte innlegget, fikk hun en mail av den ene sønnens lærer. Sønnen hadde nemlig snakket åpent og fritt om hva foreldrene hadde gjort på “voksenreisen”. 

“Kjære ms. Biggs. I dag på skole delte sønnen din overfor klassekameratene at du er i København på en voksenreise og har spist (beklager språket) ‘masse penis’. Til tross for at jeg hater å forstyrre deg i ferien, følte jeg at du burde vite om det og kanskje adresssere hendelsen så fort som mulig”, skriver læreren i mailen. 

I respons har Mollen svart: “Han lyver ikke. Jeg har spist masse penis på denne reisen. Skal definitivt begrense meg når jeg kommer hjem. Takk for at du sjekket opp. Vi ses ved overlevering!”. 

Avslutningsvis i innlegget deler Mollen et bilde av menyen fra en restaurant paret spiste på. Der fikk de servert reindsyrpenis.