Pernilla Wahlgren håner Anders Öfvergård

11/09/2023 09:30

Emma Sletta

Underholdning
Foto: TV
Foto: TV
Pernilla Wahlgren håner Anders Öfvergård.

Anders «Arga Snickaren» Öfvergård er tilbake i rampelyset i programmet «Across the Alantic».

Programmet sendes på svenske Channel 5 og Discovery+ neste år.

En annen deltaker er Björn Kjellman, som er mest kjent for sin rolle som «ICA-Stig» i ICAs reklamefilmer. Pernilla Wahlgren, en annen kjent profil, kunne ikke annet enn å erte Öfvergård på sosiale medier.

Pernilla Wahlgren delte nylig en Instagram-story hvor hun skrev: "Det er faktisk litt gøy at Arga Snickaren og ICA-Stig skal seile over Atlanteren sammen! Jeg lurer på om de vil bli servert mørbradbiff eller entrecôte om bord...?!"

Dette var en klar referanse til Öfvergårds tidligere kjøtt tyveri, hvor han stjal mørbradbiff og entrecôte.

Öfvergård, som fortsatt nekter for å ha begått forbrytelsen, har måttet betale en stor bot. Men nå ser det ut til at han får en ny sjanse i TV-verdenen, og det spekuleres i at seertallene kan øke fordi en "ekte tyv" er med på showet.

Men Pernilla Wahlgren er ikke den eneste som har provosert Öfvergård. Kristina "Keyyo" Petrushina, som var vert for "Kristallengalan" sammen med Levengood, gjorde også en pique mot ham.

– I dag synes jeg vi skal lage en Anders Öfvergård, sa hun til Markus, og fortsatte:

– På festen etterpå skal vi ta et stykke kjøtt hver og bare gå.

Öfvergård, som er kjent for sitt hissige temperament, har ikke kommentert hendelsene. Men det blir spennende å se hvordan han skal opptre i «Across the Atlantic» neste år.