Politiet etterlyste en mann på Facebook: Plutselig kommenterte han selv innlegget

24/07/2023 20:30

Sofie

Underholdning
Foto: Facebook/politi
Foto: Facebook/politi
Politiet hadde etterlyst en mann på Facebook da han plutselig selv kommenterte innlegget.

Det hender ofte at politiet bruker sosiale medier når de skal søke etter personer. Dette er både tilfellet hvis de er etterlyst for en forbrytelse og hvis de er forsvunnet.

I dette tilfellet ble en mann ved navn Kieran ettersøkt for en forbrytelse. Politiet hadde ikke lykkes med å finne ham selv, og bestemte seg derfor for å lete etter ham på Facebook.

Etter å ha delt innlegget deres, gikk det ikke lang tid før han selv kommenterte det. Her korrigerte han opplysningene deres om hjembyen. Videre skrev han at han ville «melde seg på mandag».

I innlegget hadde North Wales Police Gwynedd North delt noen bilder av den aktuelle mannen. De ba også publikum om hjelp til å finne ham, skriver LADbible.

"Ønskes | Har du sett Kieran? Kieran, 29, opprinnelig fra Anglesey, er for øyeblikket etterlyst på arrestordre. Han er kjent for å ha koblinger til Caernarfon, Bangor og Holyhead," skrev politiet i sitt innlegg.

"Hvis du har sett ham eller har informasjon om hvor han befinner seg, vennligst kontakt politiet via vår nettside eller ved å ringe 101."

Da politiet delte dette innlegget, forventet de neppe at den etterlyste mannen selv ville kommentere innlegget. Likevel er det akkurat det som skjedde.

Foto: Facebook

I sin kommentar skrev Kieran at han trengte noen dager til for å få orden på «sakene» sine.

"Kjære politi i Nord-Wales. Jeg melder meg inn på mandag. Jeg vet at jeg sa det i dag, men jeg må få orden på sakene mine. Jeg er frisk og trygg. Jeg har ikke begått noen forbrytelse. Det er ingen fare for offentligheten, så det er ikke behov for at betjenter leter etter meg," skrev han.

Men det var faktisk ikke det eneste han skrev i kommentaren sin. Han tok seg også tid til å korrigere politiet.

"Vel, ja. Jeg er ikke opprinnelig fra Anglesey," la han til.

Politiet var naturligvis raskt ute med å svare på Kierans kommentar. Her skrev de at han skulle melde seg samme dag. De ba også om unnskyldning for å ha feilet hjembyen hans.

"Kjære Kieran. Takk for at du kontaktet oss. Vi beklager at du trodde du var fra Anglesey," skrev de og fortsatte:

"Vi ville sette pris på om du kunne vise deg frem for en betjent eller på politistasjonen i dag. Det kan vi ikke gjøre på mandag."

Selv om han ble vennlig spurt, var det ikke nok til å ombestemme Kieran. Han skrev tilbake at han først ville møte på en politistasjon mandag.

"Jeg vil heller holde meg til den opprinnelige forespørselen. Vi sees på mandag," skrev han og forklarte samtidig at de ellers måtte komme og finne ham.