Ricky la ut skrytebilde på Instagram – nå latterliggjøres han på nettet

Den tidligere britiske bokseren har tråkket i salaten igjen.

Den tidligere verdensmesteren i boksing, engelske Ricky Hatton, har i ettertid av sin karriere vært med kjent for sin til tider utsvevende livsstil.

Ricky Hatton vant 45 av sine 47 første kamper som profesjonell bokser, og han var i perioden 2005-2007 verdensmester i lettweltervekt og weltervekt, inntil han tapte mot Floyd Mayweather jr.

Blant de mindre heldige episodene var da han i 2010 ble tatt bilde av med nesen i kokain, men nå har den tidligere bokseren gjort seg bemerket igjen – denne gangen på en mer uskyldig måte.

39-årige Ricky Hatton la nemlig nylig ut et bilde på Instagram av en flott kvinne som står i undertøy og lager speilegg, skriver The Sun.

Some breakfast I woke upto this morning?👍🏻

Den tidligere bokseren har også skrevet under bildet: 

- Frokosten jeg våknet opp til denne morgenen.

Det ser altså ut til at Ricky Hatton hadde en veldig deilig morgen. Det er bare ett problem - det viser seg nemlig at han slett ikke kjenner kvinnen på bildet, og at bildet er tatt i 2015.

Derfor blir den tidligere verdensmesteren nå latterliggjort i sosiale medier.

Det ser altså ut til at Hatton har hatt større suksess med boksing enn med sosiale medier. Den tidligere bokseren har dog i ettertid prøvd å redde æren ved å poste et nytt innlegg på Instagram, hvor han skriver at det bare var en spøk. 

Second time I've done it. How many jokes & gags do I put on here?? Some people have had a massive sense of humour by pass.  Doh. 😂