Ruth prøver på et par nye jeans i H&M: Blir sjokkert over synet i speilet

17/11/2022 12:39

Sofie

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
Ruth Clemens var ikke fornøyd med opplevelsen hun fikk da hun skulle prøve et par jeans i en H&M-butikk.

Britiske Ruth Clemens har skrevet en hilsen til kleskjeden H&M, der hun demonstrerer hvorfor hun mener størrelsene deres er «urealistisk små».

Ruth Clemens prøvde et par jeans i britisk størrelse 16 (tilsvarer en dansk størrelse 44 utg.) – som var den største versjonen som kjeden hadde av den aktuelle modellen. Det skriver The Mirror.

Ruth Clemens tok et bilde av seg selv iført buksene, som tydeligvis var for små for kroppen hennes. Selv om Ruth Clemens, hevder hun, vanligvis kjøper buksene hennes i størrelse 14 (størrelse 42 utg.).

"Jeg er vanligvis størrelse 14 rundt hoftene (av og til størrelse 16 når jeg kjøper bukser). Så jeg tenkte jeg skulle prøve dem på. Det gikk ikke bra," skriver Ruth Clemens i innlegget.

"Jeg er ikke overvektig (ikke at det spiller noen rolle) og selv om jeg er 5'11" (ca. 180 centimeter.), er kroppen min ganske gjennomsnittlig i form. Det er allerede vanskelig for meg å finne klær som passer godt , på grunn av høyden min, hvorfor lager du jeans som er urealistisk små?», legger hun til.

H&M har svart på innlegget til Ruth Clemens og forklart at klærne deres kan variere i størrelse avhengig av stil, snitt og stoff.

"Vi beklager å høre om din opplevelse i butikken vår den siste tiden. Vi ønsker alltid at kundene våre skal ha en hyggelig opplevelse når de handler i butikkene og at de drar med en følelse av selvtillit," skriver H&M.

Siden Ruth Clemens skrev innlegget sitt på det populære mediesiden, har det gått viralt med mer enn 8 500 delinger, 67 000 likes og nesten 7 000 kommentarer.