Sannheten bak hva kundeservice egentlig gjør når de setter deg på vent

02/12/2022 10:33

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
"Jeg jobber i et kundesenter - her er hva vi virkelig gjør når vi setter deg på vent."

En kvinne har delt et lite kjent innblikk i hva kundesenterarbeidere virkelig får til når de setter en kunde på vent - og det er langt fra hva du kan forvente.

Hvis du noen gang har prøvd å komme igjennom til en kundeserviceagent, vet du at det ser ut til å ta hele livet å snakke med et ekte menneske. Og når du endelig kommer igjennom til noen, oftere enn ikke, blir du umiddelbart satt på vent.

Frem til i dag har mange ikke vært desto klokere på hva kundesenterarbeidere gjør mens du står i køen på vent. Ved å avsløre sannheten på TikTok, delte kundesentermedarbeider Ellena Walker hva som egentlig foregår bak lukkede dører.

I videoen hennes, som har overgått hele 215 000 visninger siden den ble publisert, avslørte TikToker sensasjonelt hvorfor hun holder kundene på vent "så lenge".

I videoen, som ble delt til den populære videostrømmetjenesten, filmet kvinnen en kollega som ventet på at tåneglene hennes skulle tørke etter en ny maling.

Under bildeteksten til innlegget skrev Ellena: "Hvis du noen gang lurt på hvorfor du blir satt på vent så lenge, legger vi på toppstrøk."

"Og når var dette?" kollegaen ble vist spørre en kunde på telefonen mens hun hvilte foten under UV-lampen.

Og i følge kommentarfeltet er dette bare én av mange ting som arbeidere får til mens de forsinker responstiden.

Da de skyndte seg til kommentarene, kom flere brukere rene om krumspringene sine - fra å spise middag eller til og med dra innom deres lokale McDonald's.

En person hevdet: "Jeg pleide å elske å sette kunder på vent slik at jeg kunne spise middagen min."

Ellena svarte: "Vi pleide å sette dem på vent og gå Maccern drive-thru."

I mellomtiden skrev en annen bruker: "På lunsjen min sier jeg unnskyld at pc-en min laster. Gi meg et øyeblikk, og knaske bort haha."

En tredje kommenterte: "Vi pleide å sette dem på vent og sette oss på balkongen for å pause i fem minutter."