Se bildene: Kim Kardashian viser frem sin utrolige bikinikropp

17/06/2023 10:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kim Kardashian skjemmer bort følgerne sine med pikante bikinibilder.

Kim Kardashian poserer i badetøy like ofte som hun går på den røde løperen. Når hun ikke blir fotografert på Met Gala eller av en paparazzi som har tatt henne på vei til et arrangement, slapper hun av i loungewear eller en bikini fra sitt eget klesmerke, Skims.

Iført sistnevnte har Kim Kardashian delt bilder på Instagram, som for så vidt har vakt oppsikt. På bildene sees hun posere ved bassenget iført en rosa Skims-bikini.

Til tross for sine 42 år har Kim Kardashian, som kan skryte av å være både modell, influencer og forretningskvinne, absolutt ingenting å skamme seg over.

Bikinikroppen hennes er sinnssyk. Du kan se de krydrede bikinibildene nedenfor.

Bildene av den 42 år gamle TV-personligheten har allerede fått over to millioner likes og mer enn 11.000 kommentarer på Instagram.

Mens noen brukere kritiserer leppene hennes og tror de er «for store», roser andre henne for hennes flotte figur, som hun ikke er sjenert for å vise frem.

Kim Kardashian ble først kjent som Paris Hiltons venn og stylist, og berømmelsen hennes tok virkelig fart da en såkalt «sex-tape» av henne og hennes daværende kjæreste, Ray J, ble lekket på sosiale medier.

Siden den gang har du kunnet følge henne i det populære TV-programmet 'Keeping Up with Kardashians' (KUWTK) og på sosiale medier som Instagram, hvor hun nettopp har delt det sprø bikinibildet.