Se video: Her blir kvinnen dratt av flyet

11/06/2023 05:30

Sofie

Underholdning
Foto:  TikTok/@kicknit35
Foto: TikTok/@kicknit35
En kvinne ble fjernet fra en flytur av politifolk som ble tvunget til å dra henne ned midtgangen til flyet etter at hun nektet å bevege seg.

Opptak fanget av en medpassasjer viser øyeblikket den «forstyrrende» kvinnen ble tatt av flyet, mens hun gjentatte ganger sier: «Jeg er så forvirret. Hva skjer."

Senere i klippet kan hun høres si: "Kan jeg være så snill å få telefonen min? Nei, jeg trenger bokstavelig talt telefonen min. Jeg har betalt for det."

Hendelsen utspilte seg 29. mai på et fly fra Southwest Airlines som skulle fly ut fra Louis Armstrong internasjonale lufthavn i New Orleans.

Tjenestemenn fra Jefferson Parish Sheriff's Office kalte kvinnen Kamaryn Gibson, 25, fra Olathe, Kansas.

Kaptein Jason Rivarde fra Jefferson Parish Sheriff's Office fortalte at NOLA-representantene forsøkte å få Gibson til å forlate flyet villig, men hun "nektet".

"Hun nektet å gå ut av flyet flere ganger," sa Rivarde. Offiserer sa at mens hun prøvde å fjerne henne, sparket hun ut representantene og bet en annen i beinet.

Rivarde la til: "Hun begynte å slåss med dem og fortsatte å kjempe mot dem på jetbroen og inn i det offentlige sitteområdet."

Da han kom ut av flyet, ble Gibson holdt fast og plassert i rullestol før han ble brakt til flyplassens politikontor.

Hun ble senere ført til Jefferson Parish Correctional Center, hvor hun ble siktet for to tilfeller av å ha forstyrret freden, kriminell ugjerning, to tilfeller av motstand mot en offiser ved bruk av makt eller vold og tre tilfeller av vold mot en politimann.

Vitner ombord på flyet sier at kvinnen var "full" - mens han delte klippet på TikTok, sa en passasjer: "Når du blir fjernet fra flyet ditt og arrestert for å være for full.

"@Southwest Airlines flyvertinnene dine taklet situasjonen perfekt. De ba henne pent om å gå av flyet, men hun nektet flere ganger, så de ringte inn for å få hjelp.

"Politiet prøvde å fjerne henne uten makt før videoen, men hun hadde ikke noe av det."

I en uttalelse til Independent Southwest Airlines sa: «29. mai ble lokale myndigheter i New Orleans kontaktet for å fjerne en kunde som viste forstyrrende og uakseptabel oppførsel om bord. Vi berømmer mannskapet vårt for deres enestående profesjonalitet mens de håndterer denne utfordrende situasjonen.

"Våre ansatte er ansvarlige for sikkerheten, trivselen og komforten til alle våre kunder, og vi opprettholder en nulltoleranse for uregjerlige kunder."

Gibson ble løslatt dagen etter hendelsen og måtte betale 6000 dollar.