Se videoen: 50 år gamle Heidi Klum rister på brystene i en bikinitopp

20/08/2023 11:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Supermodellen rister opp ting i en ny Instagram-video.

Heidi Klum har nesten akkurat fylt 50, men det har ikke stoppet supermodellen fra å vise seg fra sin frekke side.

Under en date på kjærlighetens øy, Capri, valgte hun å gi ektemannen Tom Kaulitz, som er gitarist i det tyske bandet Tokio Hotel, et lite rystende show. Heldigvis for hennes 11,3 millioner følgere på Instagram, sto Tom Kaulitz klar med mobilen og filmet det hele.

«Hva gjør du når du er på date med din kjære... i tillegg til å spise???», skriver Heidi Klum for videoen, som hun følger opp med en lang rekke emojier.

Du kan se videoen nedenfor.

Det er absolutt ikke første gang at den tyske supermodellen, som ble spesielt kjent for sin opptreden i Sports Illustrated og en Victoria's Secret-katalog, har vist frem kurvene sine.

Du trenger faktisk ikke scrolle langt ned på Instagram-profilen hennes før du kommer over flere lettkledde bilder og videoer. Felles for disse bildene av Heidi Klum er at de gjør det vanskelig å tro at hun er halvveis til 100 år.

Modell datter

Det ser ut til å være i familien å være fotogene modeller, ettersom datteren hennes, 19 år gamle Leni, nylig fikk en av sine største modelljobber til dags dato, for magasinet Hunger. Dette kommer etter at hun debuterte på forsiden av Vogue Tyskland i desember i fjor.

Heidi Klum legger ikke skjul på at hun er veldig stolt av datteren. Det avslørte hun i et innlegg på sosiale medier i fjor.

"Jeg er så stolt av. Og ikke fordi du valgte denne veien. Jeg vet at uansett hvilken vei du tar, vil den være din egen," skrev Klum i fjor, og fulgte opp med:

"Du vet alltid nøyaktig hva du vil og hva du ikke vil. Du er ikke en "mini-meg". Og jeg er glad på din vegne av at du nå kan vise hvem DU er."

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.