Selena Gomez: Måtte umiddelbart stoppe livestream på grunn av fansen

13/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Selena Gomez måtte stoppe en livestream fordi fansen sendte henne penger.

I tilfelle du ikke var sikker på om Selena er den søteste tingen som kommer ut av Disney Channel eller ikke, burde dette gjøre det.

The Only Murders In The Building-stjernen chattet med sine TikTok-følgere på en livestream i fjor da hun la merke til at folk sendte henne filtre som deretter dukket opp i ansiktet hennes.

Det Selena ikke skjønte var at seerne faktisk må betale penger for å sende disse filtrene, som beskrives som "gaver".

Omtrent halvparten av pengene går deretter til personen som er vert for livestreamen - resten går direkte inn i Mr TikToks lomme. Hvorfor noen ville betale penger for å sende noen et filter er én ting, men hvorfor noen ville betale penger til en velstående kjendis er et helt annet spørsmål.

Selena, ser det ut til, var like forvirret da hun skjønte hva som foregikk. "Takk for filtrene," sa hun til seerne, før hun vendte seg til vennene sine og spurte: "Er det sant at folk gir deg penger når du er live?"

Da vennene hennes bekreftet at folk virkelig ga henne penger, spurte hun: "Men, liksom, falske penger?"

Selenas venner fortalte henne at, nei, det var ikke falske penger. Folk sendte henne, en to ganger Grammy-nominert artist og uten tvil en av de mest kjente kvinnene i Hollywood, penger.

"Nei, jeg vil imidlertid ikke at folk skal gjøre det!" hun fikk panikk. "Nei, nei, nei, nei. Hvis det er noe som er å betale, vennligst ikke gjør det. Det er så rotete!"

I bakgrunnen foreslo en venn at kanskje Selena kunne endre betalingsmottakeren fra seg selv til en annen sak.

"Å, the Rare Impact Fund! Rare Impact Fund som jeg har gjort er veldig viktig for meg," tenkte Selena høyt.

Fondet har som mål å samle inn 100 millioner dollar over ti år i håp om å forbedre psykiske helsetjenester og utdanning for unge mennesker over hele verden.

Hun snakket direkte til alle fans som så på, la til: "Jeg håper ingen gir meg noe de ikke trenger, for jeg ville bare gjøre dette for moro skyld og ha litt tid med alle.

"Skal jeg gå av? Jeg føler meg dårlig!"

Etter litt fikling med telefonen kan Selena høres mumle for seg selv:

«Å, jeg kan slå den av i innstillinger» før kameraet slår seg ut og strømmen stopper. Da et klipp av livestreamen dukket opp igjen på Reddit, hadde folk mye å si.

"Hvem faen sender penger til kjendiser? Rart," kommenterte en seer.

"Jeg forstår å gi penger til streamere, innholdsskapere du liker, veldedige organisasjoner, etc., men å gi noen som allerede er ekstremt velstående gir ikke mening," skrev en annen.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.