'Sex-kaos' på McDonald's: Fikk gonoré

26/07/2023 06:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Gonoré og hurtigmat er ikke noe man ofte hører i samme setning.

En ny studie kommer nå med en skremmende avsløring. Det har vist at McDonalds-arbeidere fikk gonoré av hverandre. Ja, du leste riktig. Gonoré.

En filial av hurtigmatkjeden i Nord-Irland var stappfull av kåte ansatte. Og det viser seg at det var et "utbrudd av gonoré" over restauranten.

Selskapet startet en etterforskning av hurtigmatkjeden tidligere i år og snakket med rundt 100 nåværende britiske ansatte som rapporterte påståtte seksuelle overgrep, trakassering, rasisme og mobbing. Dette er skrevet av Daily Star.

Og selv om de fleste problemene som er funnet er dypt urovekkende, har en av disse påstandene fått mer oppmerksomhet enn de fleste.

"Et utbrudd av gonoré på en filial i Nord-Irland der seksuelle forhold mellom ansatte var vanlig," heter det i rapporten.

Kjønnssykdommen kan føre til alvorlige infeksjoner i kjønnsorganer og svelg og kan til og med føre til infertilitet hos menn. Nøyaktig hvilken McDonald's det er snakk om er ikke offentliggjort.

Andre påstander inkluderer lederens kvinnelige ansatte som utfører seksuelle tjenester i bytte mot vapes (e-sigaretter), mens en annen arbeider hevder at hun ble utsatt for antisemittiske overgrep.

Andre rapporterte at mannlige ledere og ansatte satset penger på hvem som først kunne ligge med en ny medarbeider.

"Dette er rett og slett ikke noe sted for trakassering, misbruk eller diskriminering. Hver eneste av de 177 000 ansatte ved McDonald's UK fortjener å jobbe på en trygg, respektfull og inkluderende arbeidsplass. Det er tydelige tilfeller hvor vi har kommet til kort, og det beklager vi dypt. Vi vil undersøke alle påstander mot oss og alle påviste regler for oppførsel vil bli møtt med de mest alvorlige brudd, inkludert lovlige brudd, missal," sa Alistair Macro w, administrerende direktør i McDonald's UK & Ireland.