Sjokkerende øyeblikk: Ektemannen knuser kake i ansiktet til bruden

24/11/2022 19:08

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok/@jadekennedy_777
Foto: TikTok/@jadekennedy_777
En brudgom gjorde den ultimate spøken med sin nye kone på den store dagen deres. Ta en titt på det imponerende øyeblikket.

Når det kommer til bryllupstradisjoner er det ganske mange som kretser rundt kaken.

Selvfølgelig er en av de viktigste å kutte den sammen og se så fotogen ut som mulig mens to personer prøver å holde en kniv.

Men når kaken er kuttet tilhører den ærefulle første biten brudeparet, uansett hvor mye gjestene måtte ønske å grave i etter det første snittet.

Hvordan den biten gjøres er nok en bryllupstradisjon, ettersom par har en tendens til å gi hverandre en kakebit, og det er noen måter de kan spille dette på.

Noen par går for en forsiktig skje med kake i munnen til sin kjære, andre foretrekker den mye mer morsomme metoden med å ta en skive og bare mose den inn der.

Og ett par tok nylig den tilnærmingen til neste nivå da brudgommen sørget for at han godt og virkelig knuste kona i ansiktet med en bit av bryllupskaken deres.

Den nye bruden delte opptakene på TikTok, hvor over 180 000 mennesker nå har sett det.

Så snart brudgommen skjærer av en kakebit og begynner å komme bort til henne, er det tydelig at hun vet hva som er i ferd med å skje og blir sett rygge inn i hjørnet av rommet.

Uforskrekket knuser brudgommen kakebiten inn i ansiktet til sin nye kone, og paret faller sammen til bakken, til stor moro for gjestene.

Han drar henne raskt på beina og det lykkelige paret ler snart av det. selv om bruden trenger litt hjelp til å tørke litt av smulene av kjolen hennes.

Det er ikke i nærheten av det verste som kan skje i et bryllup når de først tar frem kaken.

Spar en tanke på et par bryllupsgjester som måtte til sykehus etter uforvarende å ha blitt bakt av bakevarene som tilbys.

Et bryllup i Torquay serverte kaker med cannabis i, men ingen var klar over dette på det tidspunktet da de i all hemmelighet hadde blitt tilsatt narkotika.

I mellomtiden, hvis du vil at bryllupet ditt skal bli husket for noe, er det sannsynligvis bedre at det er for bruden og brudgommen som knuser kaken i ansiktene til hverandre.

Ellers kan folk huske den store dagen din som den gangen det nye paret tente på seg selv som et stunt, eller at brudgommen var den beste mannen i brudens forrige bryllup.