Slik møttes Harry og Meghan egentlig

14/12/2022 13:16

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den åttende dagen av desember 2022, ble de tre første episodene av den mye omdiskuterte Netflix-dokumentaren «Harry & Meghan» endelig sluppet på strømmeplattformen.

I miniserien får vi høre med prins Harry (38) og Meghan Markles (41) egne ord om reisen fra forelskelsen sommeren 2016 til avskjeden med Storbritannia i mars 2020, til det nåværende familielivet i California.

Den offisielle historien er at Meghan og Harry møttes på blind date organisert av felles venner, men nå viser det seg at de da lenge hadde tekstet med hverandre via sosiale medier.

- Jeg scrollet gjennom feeden min, og en venn av meg hadde en video av Meghan med hundeører ... Det var det første jeg så av henne, og tenkte: «hvem er DET?», forteller prins Harry.

- Det er latterlig å tenke på, at det var det første han så av meg, supplerer Meghan lattermild.

Det hele startet med Snapchats berømte hundefilter før det gikk over til kommunikasjon via bildedelingstjenesten Instagram. Akkurat som vi mennesker forelsker oss og kommuniserer med hverandre i disse dager.

I en Netflix-dokumentar sier Meghan at hun bevisst søkte på Instagram, men ikke googlet det for å lære mer om prins Harry. .

Prins Harry hadde en hemmelig Instagram-profil kjent bare for hans nærmeste venner og familie.

Rett før Meghan og Harry møttes, hadde Meghan bestemt seg for å avslutte forholdet og leve et singelliv. Planen var å reise med kjæresten min i Europa...men slik ble det ikke.

- Jeg hadde akkurat blitt singel, og skulle nyte singeltilværelsen til det fulle. Men så kom H. Snakk om helomvending! sier Megan med latter.

I Netflix-dokumentaren forteller prins Harry at han virkelig er sin mors sønn, også når det kommer til det å følge hjertet - og ikke gjøre det som er forventet av en.

Og at dette er grunnen til at han har valgt å satse på Meghan - sitt livs store kjærlighet. Og skal vi tro tobarnsfaren prins Harry er dette en stor kjærlighetshistorie.

- Og det villeste er at jeg tror at denne kjærlighetshistorien så vidt har begynt, sier Harry forelsket.