Sofia Vergara kaster klærne foran speilet: Overlater nesten ingenting til fantasien

30/12/2022

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hun er ikke sjenert for å dele lettkledde bilder på Instagram – og nå viser hun igjen at faktum ikke har endret seg.

“Playa brisa y mar” Slik begynner Sofia Vergara, som er født og oppvokst i Colombia, et innlegg på det populære sosiale mediet Instagram.

Sitatet, som betyr 'strand, bris og hav' på norsk, er en utmerket forlengelse av det vakre speilbildet som innlegget også inneholder.

Men du kjenner henne nok mest av alt for karrieren som modell og TV-vert, hvor hun virkelig slo gjennom i 2009, da hun fikk rollen som Gloria Delgado-Pritchett i den populære serien 'Modern Family'.

Og det var også her mange begynte å få øynene opp for den brunette skjønnheten – og nå viser hun hvorfor igjen.

Det er ikke første gang hun får mye oppmerksomhet ved å dele avslørende bilder på Instagram, men det er visstnok noe følgerne hennes er veldig glade i.

I skrivende stund har 50 år gamle Sofia Vergara mottatt over 1 million likes på 20 timer og et hav av kommentarer som hyller den vakre skuespillerinnen.

Vergara, i tillegg til skuespiller- og modellkarrieren, er også kjent for sine suksessrike virksomheter, hvor hun har lansert en rekke produkter, inkludert klær, parfyme og møbler.

Du kan se det vakre bildet av Vergara nedenfor:

Foto: Instagram

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.