Sophie Elise: Kritiserer NRK

17/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Etter å ha sluttet i NRK er Sophie Elise og venninnen Fetisha Williams i full gang med å lage en ny podcast.

I podkasten tar de et oppgjør med NRK.

Sophie Elise (28) spiller for tiden inn en ny podcast på soverommet sitt. Her forteller de om hva de synes om å samarbeide med NRK.

– Systemet oppe i toppen har ikke behandlet denne saken så ryddig som de kunne. Og ikke minst de har feilet i å se menneskene som faktisk har vært oppdragsgivere der, som har vært der og gjort en jobb, sier Isachsen.

– Hadde vi fortsatt å være der så tror jeg det hadde vært en evig rokamp om at vi ikke egentlig hører hjemme der, sier Isachsen.

NRK har vært i kontakt med Kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen, som ikke ønsker å kommentere, men ønsker Isachsen og Williams lykke til med den nye podcasten.

To uker har gått siden slutt på samarbeidet med NRK, da Isachsen la ut bilde og tekst på Instagram, noe som skapte stor respons.

I første episode av podcasten vil seernes spørsmål bli besvart. Blant annet hvor mye de tjente på podcasten i NRK.

– Det er en god lønning, men ikke i forhold til hva vi for det første har muligheten til tjene. Jeg skulle gjerne hatt dobbelt med tanke på denne fire uker lange tørketrommel-riden som vi har vært gjennom, sier Williams.

– Grunnen til at vi ikke sier de tallene spesifikt er at hvis vi sier hva vi tjener så sier vi hva alle andre podkastere tjener der, og det har vi ikke lyst til, forteller Isachsen.

De vil understreke at arbeidet i NRK har vært utviklende og satt mersmak.

– Vi er stolte av podkasten vi skapte sammen med fantastiske kolleger i NRK Underholdning og er takknemlige for alt de har lært oss. Og mer podkast, det blir det – om enn på en annen plattform.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.