«Stjernekamp»: Tone Damli med ærlig beskjed

19/09/2023 09:30

Emma Sletta

Underholdning
Foto: NRK
Foto: NRK
Nå kommer Tone Damli med en ærlig melding.

Artisten fra Sogndal, Tone Damli sjarmerte hele det norske folk etter at hun tok andreplassen i «Idol» i 2005.

På den tiden var sogndølen bare 17 år og har siden vært i rampelyset med en god musikkarriere bak seg. I 2009 deltok hun i «Melodi Grand Prix» hvor Damli også endte på en andreplass. Mens Alexander Rybak stakk av med seieren.

I 2018 så vi henne i «Hver gang vi møtes», hvor hun snakket åpenhjertig med sine refleksjoner rundt eget liv og karriere.

Det har imidlertid vært stille på musikkfronten for Damli sin del siden Damli ga ut julealbumet «Di første jul» i 2014, foruten singelen «If I Can´t Have You» i 2020.

Nå er Damli tilbake i «Stjernekamp» på NRK i programmets ellevte sesong. Og selv om man tenker at dette ikke skal skape utfordringer for en så etablert artist – skjedde nettopp dette, innrømmer Damli på Instagram.

Hun starter innlegget med:

«Oioioi… I går var en voldsom dag»

Og fortsetter:

«I timene før sending i dag begynte jeg å tvile på meg selv, begynte å tvile på at jeg kunne det jeg skulle levere godt nok, om jeg var god nok. Det var noen jævlige følelser som meldte seg. Jeg hadde mest lyst til å løpe bort fra hele greia», skriver hun.

Damli forteller at hun hadde gledet seg mye til å opptre og at hun ble frustrert da hun lot slike følelser få lov til å ta plass.

Du kan lese resten av hva hun skriver i innlegget herunder:

Artikellen fortsetter under...

Etter opptredenen knakk Tone Damli fullstendig sammen på bakrommet og det ble mye tårer. Både av lettelse, utmattelse og glede.