Svarer på ryktene: Var Miley Cyrus' ekskjæreste utro med Jennifer Lawrence?

29/06/2023 12:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den amerikanske Hollywood-stjernen svarer endelig på ryktene om hun kysset Liam Hemsworth mens han fortsatt datet Miley Cyrus.

Den 32 år gamle Jennifer Lawrence er i disse dager opptatt med massiv reklame for sin splitter nye film «No Hard Feelings».

I den forbindelse har hun blant annet grått seg gjennom YouTube-programmet «Hot Ones», mens hun forrige måned var innom filmfestivalen i Cannes.

Senest har Oscar-vinneren vært gjest i det populære talkshowet «Watch What Happens Live» med den 55 år gamle Andy Cohen.

Og i ekte Andy Cohen-stil ble alle de saftige spørsmålene som fansen har ønsket svar på i årevis, stilt.

Var Jennifer Lawrence grunnen til at Liam Hemsworth (33) og Miley Cyrus (30) slo opp etter år med dating?

Det har lenge vært spekulasjoner om at J-Law og Hemsworth kom litt for tett under innspillingen av «Hunger Games»-filmene, og under mandagens intervju kunngjorde Lawrence at hun «veldig gjerne» ville svare på ryktene.

- Ikke sant. Bare et rykte, sier «Passengers»-stjernen.

Jennifer sier imidlertid at hun og Hemsworth faktisk kysset litt mellom filmingen på et tidspunkt, men at det var «år etter» at Miley og Liam Hemsworth slo opp.

Ryktene økte da Miley tidligere i år slapp megahiten sin «Flowers» med en musikkvideo som fikk fansen til å lure på om Miley var kledd som Jennifer Lawrence i den imponerende gullkjolen.

Lawrence hadde på seg en lignende da hun dukket opp på en "Hunger Games"-premiere for år siden.

– Jeg antar at det er en slags tilfeldighet, forklarer Jennifer Lawrence, som til daglig kobles sammen med galleristen Cookke Maroney.

De har vært gift siden 2019 og har ett barn sammen.

Se hele intervjuet med Jennifer Lawrence her: