Sykepleier dekket av tatoveringer fra topp til tå: Nå viser hun hvordan hun så ut før

30/09/2023 22:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
Den 30 år gamle kvinnen var på et tidspunkt bekymret for om tatoveringene hennes kunne påvirke karrieren hennes, og foreldrene hennes advarte henne om det samme. Imidlertid elsker hun utseendet sitt og ville ikke endret det.

En kvinne som nå er besatt av tatoveringer var en gang bekymret for at hun ikke kunne få jobb på grunn av tatoveringene hennes. Nå har hun avslørt hvordan hun så ut før forvandlingen.

Milana Pulliainen fra Finland tok sin første tatovering da hun var bare 17 år gammel. Deretter ble hun raskt mer og mer til hun var dekket fra topp til tå.

Den 30 år gamle kvinnen, som er fra den lille byen Pieksämäki, var først bekymret for at hennes mange tatoveringer ville begrense jobbmulighetene hennes.

Foto: Instagram

Men i dag har hun jobb som praktisk sykepleier i Finland, noe hun er veldig glad for. Og det har ikke hatt noen betydning for at hun har tatoveringer både på hodet, på hendene og andre steder.

"Jeg trodde aldri jeg skulle få mange tatoveringer fordi jeg ikke turte. Først trodde jeg at jeg ikke ville få jobb eller at folk ville begynne å snakke mye om meg," sa hun.

Men Milana ble inspirert av en artist og bryr seg nå ikke om hva folk synes. Og hun delte til og med et bilde av hvordan hun så ut før hun fikk kroppen dekket av tatoveringer.

Hun har delt et side-ved-side-bilde der hun på den ene siden er helt fri for tatoveringer, mens håret er lengre enn skuldrene. I den andre har hun på seg store øredobber, er barbert skallet og er dekket av tatoveringer.

Foto: Instagram

"Folk stirrer mye på mine primære tatoveringer. I denne byen er det rart for en kvinne å være skallet. Tatoveringene på hodet mitt er en radikal forandring," sa hun.

"Jeg ønsket å klippe håret mitt og tatoveringene passet perfekt til det skallede hodet mitt. De gir farge til livet mitt. Ansiktstatoveringer er også vakre for meg."

Hun har imidlertid også innrømmet at familien i utgangspunktet ikke syntes det var noen god idé for henne å ta de mange tatoveringene, men i dag støtter de henne. Og hun har ikke tenkt å slutte å tatovere seg ennå.

"Først sa mamma og pappa til meg at jeg ikke skulle få flere, men i dag er det greit med dem. Storesøsteren min liker tatoveringer mye og har alltid oppmuntret meg. Vennene mine liker også tatoveringer," sto det.

Foto: Instagram

"Jeg har tatt tatoveringer så lenge at jeg nesten er dekket. Jeg har tid neste måned til å fullføre min primære tatovering. I april og mai vil ballene mine bli fullstendig tatovert."

"Jeg håper jeg kan sette et eksempel for andre for å se nøyaktig hva de vil."