Therese deler et "undervurdert" vekttaps tips: Har brukt det selv til å gå ned 22 kg

09/09/2023 22:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
22 år gamle Therese har delt et triks som hun beskriver som «undervurdert». Selv har hun brukt den til å gå ned 22 kg.

Når folk vil ned i vekt, tenker de umiddelbart at de må bruke mange timer på treningsstudio. Men det er faktisk ikke tilfelle. I hvert fall ikke ifølge 22 år gamle Therese O'Callaghan.

Da Therese var som tyngst veide hun cirka 108 kg. Hun hadde endt opp i overvekt fordi hun hadde et overforbruk av både mat og alkohol.

Selv om hun ikke var spesielt bekymret for tallet på badevekten, bestemte hun seg for å gjøre noen livsstilsendringer. Det handlet imidlertid hovedsakelig om at hun ønsket å føle seg bedre med seg selv mentalt.

"Jeg endret alt ved min daglige rutine, fordi det er de små tingene du gjør hver dag som gjør en forskjell. Jeg våkner tidligere, drikker mer vann, har blitt bevisst på matvanene mine og har lært å spise bevisst," forteller hun Newsweek.

Therese er opprinnelig fra Nord-Irland, men bor for tiden i London. Hun har klart å gå ned omtrent 22 kg siden hun bestemte seg for å snu livet sitt.

I dag er hun en hyppig besøkende på treningssenteret, men hun har understreket at det er enkle turer som har vært viktigst for henne.

På sosiale medier oppfordrer hun jevnlig følgerne sine til å bevege seg mer og gå daglige turer.

"Å gå er en av de mest undervurderte tingene. Ikke bare for din fysiske helse, men også din mentale helse," sier hun.

"Det krever litt innsats, og med en god podcast eller spilleliste kan du enkelt øke dine daglige skritt."

"Jeg gikk hver dag og gjør det fortsatt som et middel for å holde meg i form og holde hodet klart. Det er gratis, så du kan ikke slå det. Alt jeg kan si er å øke dine daglige skritt er det beste noen kan gjøre for deres fysiske og mental Helse."

Therese fortsetter å prøve å få plass til sine daglige turer. Turene hennes varer vanligvis mellom 30 og 90 minutter. Det har blitt en vane for henne, og hun kan føle at det har en positiv innvirkning på helsen hennes.

Hun har delt flere videoer på sosiale medier som viser vektnedgangen hennes. I tillegg deler hun også tips om hvordan andre kan oppnå de samme resultatene som hun har.

En av hennes mest sette videoer viser den sterke kontrasten mellom utseendet hennes før og etter at hun endret livsstil. Videoen har fått mer enn 400 000 visninger og 26 800 likes siden den ble delt på TikTok.

Therese forteller også at hun er glad for å ha skapt en mengde mennesker som følger henne på sosiale medier. Dette gir henne muligheten til å hjelpe andre som er på samme reise som henne selv.

"Vekttap ser annerledes ut for alle. Vi er alle forskjellige mennesker og reisen din kan se veldig annerledes ut enn noen andres. Sammenlign aldri deg selv og husk: det som betyr noe er hvordan vi føler oss, ikke hvordan vi ser ut," sier hun.

På TikTok er det hundrevis av brukere som har kommentert hennes mest populære video, der hun viser frem sin fantastiske transformasjon.

"Denne videoen utløste bare noe i meg. Hele målet mitt er å se ut som deg - sterk og tonet," kommenterte en person.

"Dette gir meg motivasjonen jeg trenger for å komme i gang," skrev en annen.