Tim spør sin adopterte datter om adopsjon - men det som skjer videre får alle til å gråte

12/08/2023 09:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Da Tim giftet seg med Annie, fulgte en datter med på kjøpet.

Da Tim møtte sin nåværende partner, Annie, hadde hun et barn fra et tidligere ekteskap. Tim tok imot datteren med åpne armer, og han har ikke sett seg tilbake siden.

Til tross for at de ikke er i slekt, har de hatt et far-datter-forhold, hvor Tim trofast har stått ved hennes side når hun har måttet gå på dansekonkurranser eller andre ting.

Da Tim og Annie giftet seg, var de alle forent bortsett fra Tim og Kylee, som er navnet på Annies datter, skriver Bored Daddy.

Den lille datteren hadde gitt uttrykk for at hun gjerne ville adopteres av stefaren, og flere måneder etter ønsket gikk det i oppfyllelse.

Da papirene var på plass, bestemte Tim og Annie seg for å overraske datteren når hun minst forventet det. De hadde iscenesatt at Tim måtte gå ned på ett kne for å "fri" til Kylee, men det hele ble fanget opp på kamera.

Her er de hjertevarmende ordene Tim sa til Kylee da han gikk ned på ett kne:

"Jeg elsker å gå på alle dansekonkurransene dine. Jeg elsker å se deg vokse til den vakre unge damen du er. Jeg elsker å være personen du kommer til når du er såret eller redd. Jeg elsker å holde hånden din når vi går gjennom butikk eller når du er redd for å kjøre ned sklien”, sa han og fortsatte:

«Men mest av alt Kylee. Jeg ser frem til den dagen jeg kan gå ned midtgangen med deg når du gifter deg, for det er det fedre gjør. Grunnen til at jeg kan si det er fordi i dag, foran all vår familie og venner, er dagen jeg får adoptere deg.»

Kylee brast umiddelbart i gråt over de rørende ordene og fløy inn i den nye farens armer.

Etter det vakre øyeblikket ble adopsjonspapirene signert slik at alle tre nå var forent.

Videoen av det vakre øyeblikket kan du se ved å klikke her.