Tom Hanks løp tilfeldig inn på bryllupsfest - så ga han brudparet et bra tilbud

Sånn ja, Tom Hanks!

 

Det er ikke hver dag man blir gift. Men det er heller ikke hver dag en Oscar- belønnet skuespiller løper rett inn på ens egen bryllupsfest.

Det skjedde med Elisabeth og Ryan, som lørdag giftet seg i Central Park i New York. Hollywood-skuespilleren Tom Hanks var ute for å løpe seg en tur, da han plutselig løp rett på brudeparet.

Etterpå postet Tom Hanks et bildet på Twitter, som siden har blitt likt tusenvis av ganger.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

-Vi fotograferte bruden og brudgommen i Central Park, og en fyr på løpetur begynte å sette ned farten i nærheten av brudeparet. Han lente seg inn, og tok av seg hatten og solbrillene og sa ”Hei, jeg heter Tom Hanks”, mens han rakk frem hånden for å hilse på brudgommen, forklarer fotografen Meg Miller til BBC

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Han spurte hva de het og ønsket dem all hell og lykke. 

Brudgommen avslører at de ikke bare fikk seg en kjempeoverraskelse da skuespilleren dukket uventet opp i bryllupet.  De fikk også et flott tilbud.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Han tilbød faktisk å vie oss fordi han har myndighet til det, emn vi hadde allerede akkurat blitt gift. Kanskje han kan hjelpe oss å fornye løftene våre en dag. Vi ante ikke hvor mye det sirkulerte om oss på nettet, sier brudgommen, som også inviterte skuespilleren med på festen

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Han var så snill og vennlig. Han kunne fortsatt og løpt videre, men han stilte opp på bilder med oss og familien min, sier brudgommen, hvis dag ble enda mer minneverdig.

 

Til slutt tok Tom Hanks også selv et bilde, som endte på Twitter.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.