Tove mistet sin gudfar for over 10 år siden - men så ser hun et Facebook-innlegg som gir henne frysninger

16/07/2023 23:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tove gjorde en sjokkerende oppdagelse.

Tove trodde aldri hun skulle se sin gudfar igjen, men en dag da hun scrollet gjennom Facebook, så hun noe ekstremt sjokkerende for henne.

En kvinne ved navn Dagny, sin mor skulle på sykehjem, og i den forbindelse var datteren med på å rydde hjemmet.

Mens hun var i ferd med å tømme huset, kom hun over noe som stjal oppmerksomheten hennes.

Dette skriver Sandnesposten. Dagny hadde funnet et gullhjerte som hadde initialene TJ på og en dato.

«Jeg hadde aldri sett det før, så jeg spurte moren min om hun visste hvem den tilhørte. Hun fortalte at det var min far som hadde funnet gullhjertet i Sandnes en gang», sier 61 år gamle Dagny til media.

Dagny kunne ikke lære mer om historien om det bokstavelige gullfunnet, ettersom faren hennes hadde dødd noen år før hun gjorde oppdagelsen om hjertet.

Men Dagny fortsatte å lete etter hvem som var hjertets opprinnelige eier. Derfor la hun følgende innlegg på Facebook i håp om at noen ville kontakte henne.

«Det gylne hjerte har noen få detaljer som kan være en ledetråd i jakten på eieren. Den har en T og J inngravert i hjertet med gotisk skrift.

På baksiden av hjertet står en dato og et år. Jeg valgte å skrive året, som var 1966, men jeg holdt datoen for meg selv.

Hvis den faktiske eieren tok kontakt med meg, trodde jeg de ville vite hvilken dato det var», sier hun til lokalavisen.

Oppslaget nådde vidt og bredt, og en dag så 57 år gamle Tove oppslaget, og hun kjente straks igjen gullhjertet som hun hadde fått av sin gudfar i dåpsgave.

Hun hadde mistet smykket rundt 10 år tidligere "Jeg ble sjokkert da jeg så bildet og syntes det lignet mye på gullhjertet jeg hadde mistet," sier hun.

På grunn av Dagny havnet hjertet hos sin rettmessige eier, som kan ses nedenfor:

Foto: Facebook

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.