Tvillinger har brukt 1,8 millioner kroner for å se ut som Barbie: Slik ser de ut i dag

15/08/2023 23:30

Sofie

Underholdning
Foto: YouTube
Foto: YouTube
To Barbie-besatte tvillinger har brukt hele 140 000 pund (1,8 millioner norske kroner) for å se ut som Mattel-leken.

Dolly og Daisy Simpson, 26, fra Stockton-on-Tees, er helt ugjenkjennelige fra hvordan de pleide å se ut. Ifølge Dolly var de to alltid ekstremt "usikre" på utseendet deres da de vokste opp.

"Vi har alltid elsket utseendet til lyse blonde jenter med fantastiske brunfargede og store, dukkelignende bryster, og siden da har vi forsøkt å se slik ut," sa hun.

"Vi elsket å leke med Barbies og Bratz-dukker som barn, og så opp til Playboy Bunnies på 2000-tallet da vi ble eldre."

Så snart de fylte 18, begynte Dolly og Daisy å gå opp i vekt og la seg under kniven for første gang i 2020. Siden den gang har de to hatt matchende nesejobber, brystjobber og brasiliansk rumpeløft (BBL).

Søstrene har mottatt en omfattende liste over kosmetiske prosedyrer, inkludert leppe-, hake-, kinn-, kjeve-, nese- og rumpefiller, Botox og finer. Det er det LADbible skriver.

Tvillingene innrømmet også å ha fått matchende prosedyrer slik at de fortsatt ville se like ut. I fjor dro Dolly og Daisy til Tyrkia for mer kosmetisk behandling.

Dolly booket seg inn for å motta finer og nok en gang gå under kniven for en BBL med fettsuging, mens Daisy gikk til plastisk kirurgi for kjønnsleppene for å lage sin "designervagina".

Men etter operasjonen er Dolly fortsatt ikke helt fornøyd med resultatene og planlegger å ha en ny BBL.

"Jeg fikk ikke helt resultatene jeg lette etter fra denne, men det er en lang prosess fordi du må gå opp i vekt, så det er sannsynligvis fettoverføring," sa hun.

«Før vi fikk gjort noe, så vi bare normale ut. «Vi følte oss ikke like feminine, og det føltes ikke som om utseendet vårt matchet personlighetene eller stilene våre.

"Vi foretrekker å se ut som Barbie-dukker."

Søstrene har siden lansert en OnlyFans, der fans har gitt dem kallenavnet 'Double D'.

Hver måned tjener de svimlende £10.000 (133.000 kroner) gjennom abonnementer og bruker pengene til operasjoner.

Foto: Youtube