Ute av «Farmen» på historiskvis: - Veldig trist

26/09/2023 05:30

Emma Sletta

Underholdning
Foto: TV2
Foto: TV2
Første deltaker måtte forlate gården i en historisk «Farmen»-sekvens.

OBS: «Farmen» er ikke ferdig innspilt. Det betyr at deltakerne, av hensyn til spenningen i programmet, ennå ikke er tilgjengelig for pressen.

Høstens første «Farmen»-uke er ved veis ende. Onsdag ble det svært amper stemning etter at storbonde Bård Kristiansen (51) valgte Diana Rooz (30) til førstekjempe, noe som endte i at 30-åringen reagerte med sinne over storbondens valg.

I søndagens episode valgte Rooz å kjempe mot Sebastian Eide (33) i tvekampen, en kamp Eide til slutt vant ganske klart. Nå venter sidekonkurransen «Torpet» for Skiensjenta.

De to konkurrerte i tønnesjakk i det som var en historisk «Farmen»-episode. Dette er nemlig første gang at en kvinne har møtt en mann i en ordinær, og kjønnsnøytral, tvekamp i reality-programmet.

- Kjipt

I søndagens episode legger ikke Rooz skjul på at hun syntes det var kjedelig å måtte forlate gården så tidlig.

- Å være første person som ryker ut er kjipt, jeg håpet å være der litt lenger. Jeg burde nok vært mer taktisk og spilt spillet som mange av de andre har gjort. Men sånn er det, man lærer så lenge man lever, sier hun i programmet, før hun legger til:

- Det er veldig trist.

Læs også:

Over 2000 lastebiler blokkerer landets grense i protest Døgnet rundt vil polske lastebilsjåfører sperre grensen mellom Ukraina og Polen.